10 Ultimate Beauty Favorites: Mettina Jager

We looove inside beautytips! In reclame spotjes worden je natuurlijk de meest mooie resultaten beloofd en ook bij sommige online reviews is het wel eens onduidelijk wie nou eigenlijk écht de bron is. Wat MonStyle betreft is niets betrouwbaarder dan real first hand tips en ervaringen. Wie hebben er nou meer ervaring met zowel high-end als budget producten dan beauty professionals?
In de 10 Ultimate Beauty Favorites vragen we Neerlands’ meest geliefde backstage beauty pro’s naar hun absolute tien favoriete beauty producten!

Mettina Jager is voor de mensen die voor de televisie zitten misschien niet een hele bekende naam, maar iedereen die bij TV werkt of wel eens met zijn koppie op tv komt knows Mettina! Ze loopt al heel wat jaartjes backstage mee en is al ruim 20 jaar de vaste visagiste van bijvoorbeeld Anita Witzier en Martijn Krabbé, maar ook Tooske en Daphne Deckers en een heel scala aan andere BN’ers vertrouwen hun gezicht graag aan de make-up kunsten van Mettina toe.

Natuurlijk stond zij ook hoog op ons beauty pro lijstje en waren we reuze benieuwd naar favoriete must-have beauty producten.
Hieronder vind je in willekeurige volgorde de 10 Absolute Beauty Favorites according to Mettina Jager!
 mettina_jager
1. Biosilk:  Het product is net vernieuwd, maar ik ben heel blij met de SILK Therapy…Klein druppeltje in je handpalm en in het net gefohnde of gestylde haar verdelen, dat haalt echt alle springerige haartjes weg.
2. Collistar Supergloss NR 28:  Dit is een hele fijne niet mega-vette nude gloss, leuke kleurtjes
3. Lash Architect van L’Oreal zwartEen mascara die echt verlengt en verdikt.
4. Tom Ford  Illuminating pen nr.6 : Geeft een hele mooie highlight op je jukbeenderen.
5. MAC eyebrow pencils: Werken fantastisch, bij de meeste mensen passen de kleuren Fling en Lingering
6. Bobbi Brown skin Foundation: Egaliseert, en bedekt imperfecties en ziet er toch naturel uit…mooie kleuren.
7. Tweezerman pincet: Super scherpe pincet om je wenkbrauwen perfect in model mee te brengen. Wenkbrauwen zijn immers het belangrijkste in je gezicht!
8. Elizabeth Arden Eight Hour Creme: Super zachte medicinale vette crème die echt voor alles te gebruiken is… Ik gebruik het zelfs als glansmiddel op jukbeenderen, dan meng ik het met een gekleurde lippenstift.
9.  Leco lashes : Mooie wimpers voor een redelijke prijs in verschillende stijltjes. Makkelijk aan te brengen en je creëert er heel snel een andere look mee.
10. Guerlain Aqua daycomfort cream: Lekker om te mengen met een foundation en een prima dagmake-up voor onder je basis.
beauty_mettina_jager

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites