4 manieren om je haar vast te dragen (en het is geen staart)

Voor welke manier ga jij vandaag?

Wanneer je je haren vast draagt, dan ga je waarschijnlijk altijd voor de goede, maar eenvoudige paardenstaart. But admit, dat verveelt ook wel eens. Je wilt natuurlijk wel eens keer iets anders dan een paardenstaart als je je haar vast wil dragen. And we feel you! Daarom hebben we 7 manieren voor jou geselecteerd hoe je op een originele manier je haar vast kunt dragen! En ze zijn nog makkelijk ook…

The French twist
De Parisian style is natuurlijk altijd goed, zelfs als het op een kapsel aankomt! We hebben allemaal wel eens een bad hair day en een messy knot is dan vaak het kapsel waar je gelijk aan denkt. Maar ga eens voor de knappe French twist! Net zo eenvoudig te maken en misschien nog wel een stuk leuker.

How to do it
Borstel je haar van achteren naar de zijkant. Schuif achter op je hoofd waar je haar begint, haarspelden in. Daarna spray je haarlak op je kapsel voor meer stevigheid. Nu heb je een soort schuine staart. Dan pak je de staart vast en borstel je de nog niet vastgezette kant zo glad mogelijk. Nu is ‘ie klaar voor de twist! Pak de uitgeborstelde staart vast en sla het in één keer om naar binnen. Je ziet nu al de vorm van de twist en zet het begin daarvan vast met haarspelden aan de boven- en onderkant. Zo blijft het goed en stevig vastzitten. Als laatst rol je de uiteinden van de staart naar binnen en verstop je binnenin de twist. Wat haarlak et voilà!

haar

 

The crown braid
Dit knappe kapsel ziet er moeilijker uit dan dat het is. Maar het is dus een stuk makkelijker dan je denkt, echt het proberen waard! Voor een classy look draag je hem wat strakker en voor een nonchalantere feeling draag je ‘m wat rommeliger. We love it!

How to do it:
Kam je haar naar achteren totdat je geen scheiding meer ziet. Pak een plukje onder je linkeroor vandaan en verdeel het in drie gelijke strengen. Vlecht je haar dan naar voren toe. Je gebruikt nu dezelfde techniek als de Franse invlecht. Er zijn nog meer manieren om je haar te dragen als een Parisian girl. Elke keer bij het bijpakken van een nieuwe haarstreng moet je ze vanaf nu meenemen in je kroonvlecht. Probeer bij je voorhoofd dichtbij de haargrens te vlechten. Je vlecht zo het haar door in een rondje zodat je een kroon krijgt. Je pakt elke keer kleine haarplukjes mee. Aan het eind houd je een haarpluk over die je strak moet verder vlechten tegen je hoofd aan en maak het vast aan het eind van de vlecht. And hello perfect hairdo!

haar

 

 

Bandana
Met een bandana maak je een knot of ponytail totaal niet basic meer! Je knoopt zo’n leuk sjaaltje leuk om je hoofd en je bent meteen ready to go! Meer uitleg heb je niet nodig, toch? Hier shop je meteen de allerleukste bandana’s!

haar

Half pony – half braid
Hoe leuk is deze? En wat nog leuker is, is dat ‘ie heel makkelijk en snel te maken is! Met dit kapsel steel jij de show, of je nou naar je werk of school gaat of een date hebt. Dit kapsel is ideaal voor elke gelegenheid. En als je je weer eens hebt verslapen: this hairdo always works! Het bespaart je tijd in de ochtend.

How to do it:
Zoals we vertelden, dit is gefixt binnen 3 minuten! Je bindt je haar vast in een lagere (warrige) staart met een elastiekje. Zorg ervoor dat de elastiekjes die je gebruikt doorzichtig zijn of passen bij jouw haarkleur (pas op dat je de juiste koopt, want dit is waarom een elastiek slecht voor je haar is). Vlecht dan je haar een of twee keer zoals je dat normaal ook altijd doet en bind onder de vlecht je haar weer vast met een elastiek. Trek de vlecht iets uit elkaar zodat het wat meer messy wordt en done!

haar

Source: Topinspired // Hairsilver // Hairpush // Kenzas

 

 

tagged in Haar, kapsel
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites