4x waarom lipliner gebruiken gewoon kan

#lipsticksaver

Als jij voor een make-upschap staat zie je het vast en zeker liggen: lipliner. Waarschijnlijk doet het je denken aan vrouwen die alleen een randje lipliner gebruiken. Bah, niet echt een go wat jou (en ons) betreft! Eigenlijk zou je gewoon een keer zo’n lipliner mee moeten nemen, en wel om deze redenen:

 1. Ze geven je vollere lippen
  Als je vollere lippen wilt, is een lipliner dé oplossing. Geef met je lipliner volume aan je lippen, maar wel in een natuurlijke vorm. Breng een lipstick of lipgloss aan en gebruik daarna een highlighter. Breng deze aan boven je lipliner en say hello to your volume lips!
 2. Ze zorgen ervoor dat je lipstick of lipgloss niet uitloopt
  Om te voorkomen dat je lipstick of lipgloss uitloopt, kun je het beste een lipliner gebruiken. Wanneer je je lippen omlijnt en vervolgens lipstick of lipgloss opsmeert, zal dit niet ‘uitlekken’.
 3. Je kunt ze gebruiken als vervanger van de lipstick
  Eigenlijk zijn lipliners matte lipsticks. Als je je lipstick vergeten bent maar nog wel een lipliner in je make-up bag hebt zitten, kun je deze gebruiken als vervanger. Gebruik nog een lip brush om het te blenden, zo verzacht je de kleur en staat het minder hard in je gezicht.
 4. Tijdens een avondje uit hoef je je geen zorgen te maken over je lipstick
  Vul je lippen op met lipliner voordat je je lipstick aanbrengt. De structuur van je lipliner is als een soort tape: het houdt je lipstick vast en voorkomt dus een lipstick rand aan je glas. Het voorkomt ook situaties waarbij je al een tijdje met een leukerd aan het praten bent, je lipstick opgedroogd is en het dus een beetje korrelig wordt. Ieuw!

READ NEXT:
Editor’s pick: onze favourite lipsticks!
Zo vind je de perfecte lipstick voor jouw huidskleur
Zo voorkom je lippenstift op je tanden

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites