7 tips over wattenstaafjes die je leven gaan veranderen

Dit is nog eens handig!

Kijk even in de kast van je badkamer en je zult een tool vinden die je kan helpen bij een hoop beauty problemen: wattenstaafjes. De kleine stokjes zijn meer dan alleen een hygiëne essential. Iedere professionele make-up of nail artist heeft altijd wel een doosje bij zich. Deze tips met wattenstaafjes gaan je leven een stuk makkelijker maken.

Gebruik ze voor dunne highlights op je neusbrug
De licht aantrekkende techniek van highlighter is de perfecte manier om de mooie features van je gezicht te accentueren. Gebruik het wattenstaafje om je favoriete highlighter aan te brengen op je neusbrug. Zo creëer je de illusie van een smallere en slankere neus.

Geef je uitgroei een touch-up tussen de salon beurten door
Gebruik oogschaduw of zelfs mascara om je uitgroei te verbergen. Met het kleine staafje kun je dat zo precies mogelijk aanbrengen. Zo ziet niemand dat jij eigenlijk allang al naar de kapper had moeten gaan.

Breng je nail-art to the next level
De mogelijkheden zijn eindeloos als je voortaan standaard wat wattenstaafjes in je nail kit bewaard. Je kunt de stokjes gebruiken om symmetrische lijnen te zetten of je kunt met de ronde topjes werken om polkadots op je nagels te creëren. Oh, en maak je geen zorgen als je een foutje hebt gemaakt, dip de uiteinden gewoon even in de aceton en je veegt het zo weg.

Laat geen beauty product verloren gaan
Er is niets vervelender dan dat er niets meer uit je foundation flesje komt terwijl je weet dat er nog product in zit. Laat je wattenstaafje de redding zijn, want je komt met de kleine stokjes in ieder hoekje van je flesje als je de dop eraf draait.

Stop wattenstaafjes gedipt in je favoriete oogschaduw om een gebroken palette te voorkomen
Stop in plaats van je hele oogschaduw palette een paar wattenstaafjes in je tas. Dip die wattenstaafjes in de kleuren die je vandaag nodig hebt en stop deze in plastic zakjes. Zo vermijd je een palette dat in je tas uit elkaar valt en heb je altijd wat to the rescue.

READ NEXT:
Een opgewekte blik met deze eyeliner trick
Door deze trick lijken je tanden witter
Wow, dit is echt een multifunctioneel product

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites