De nieuwe accessoiretrend van 2019

Alexa Chung draagt het al jaren.

Het accessoire dat je sinds het afgelopen seizoen steeds meer ziet, zijn de haarspelden. In 2017 was het de Blair Waldorf-haarband en in 2018 was het de scrunchie (of we nou willen of niet). Dit jaar en ook in de herfst zijn het de haarspelden.

We horen je al denken, die kinderachtige speldjes? Maar het is toch echt de accessoiretrend van 2019. Wij weten precies hoe je de kinderachtige of tuttige look kan voorkomen. Met deze drie tips laten we jou van mening veranderen. Wedden dat jij ze deze zomer ook gaat dragen?

Met een stoere outfit

Zo’n speldje staat natuurlijk al snel een beetje kinderachtig in combinatie met een rok of een jurk. Kies dan liever voor iets stoerders zoals een leren jasje en een gescheurde jeans. Door de speld in het haar in combinatie met een stoere outfit zorg je voor een goed contrast en zeg je goodbye tegen je tuttige look.

Skip de parels

Alexa Chung doet het, en kan het. Maar als je niet wil dat je speldjes er tuttig of kinderachtig uitzien, skip dan de parels. In plaats van de parels, kan je kiezen voor een hair clip met steentjes. Of juist een simpele hair clip in het zilver of goud, met hierbij een klein detail aan toegevoegd.

De locatie

De locatie is alles bepalend voor hoe kinderachtig een speldje is. Als je het aan de bovenkant van je haar doet, net voorbij je scheiding, staat het waarschijnlijk tuttig en dat is misschien niet de look waarvoor je wilt gaan. Met opgestoken haar is het leuk aan de onderkant van je haar. Of als je juist je haar in een staart doet en daarboven op hair clip. 

Shop hier onze favorieten

We kunnen nog véél meer leren van Alexa Chung
Wat we kunnen leren van Alexa Chung
Outfitinspiratie: Alexa Chung
How to: get the Alexa Chung look

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites