Amandelolie geeft je fantastisch gezond haar!

Deze briljante olie geeft je haar een gigantische boost!

Kokosolie is al een tijdje ontzettend populair. Zo gebruikte Manon kokosolie voor het witten van haar tanden en zijn er nog tien andere briljanten manieren waarop je kokosolie kunt gebruiken. Maar, er is een briljante nieuwe olie. Meet: amandelolie! Deze olie is rijk aan voedingsstoffen zoals vitamines A, B, D & E en geeft met name het haar een gigantische boost. Dit zijn de vele (vele!) voordelen van amandelolie:

1. Het bevordert de haargroei 

Door de olie op het je hoofdhuid te masseren kan het diep in het haar en de hoofdhuid binnendringen waardoor het haar van binnenuit gestimuleerd wordt om te groeien.

2. Het maakt je haar dik en gezond

Het gebruik van amandelolie zorgt voor dik, glanzend haar. Doordat amandelolie zowel diep in het haar als de hoofdhuid kan binnendringen, wordt het haar van binnenuit hersteld. Hierdoor krijgt het haar de kans om weer gezond en dik te worden. Daarnaast vormt amandelolie een laagje om het haar heen, waardoor het haar weer soepel, zacht en glanzend wordt.

3. Het zorgt voor minder haarverlies

Door amandelolie in je haar te masseren, krijgt het haar de kans om alle voedingstoffen op te nemen die het nodig heeft, waardoor de kans op haaruitval wordt verminderd. Daarnaast wordt de kans op haaruitval verkleind doordat amandelolie een laagje om het haar vormt, waardoor het haar wordt versterkt.

4. Het verwijdert roos

Door amandelolie op je hoofdhuid te masseren, wordt de hoofdhuid weer soepel gemaakt. Hierdoor laten vuil, dode cellen en roos makkelijk los, waardoor ze gemakkelijk verwijderd kunnen worden met een goede zuiverende shampoo. Dit opent weer de poriën van de huid, waardoor de natuurlijke oliën van de hoofdhuid weer de kans krijgen de hoofdhuid en haarzakjes te verzorgen.

Je kunt amandelolie op verschillende manieren gebruiken:

  • Gebruik amandelolie als nachtmasker. Masseer de olie in de hoofdhuid voor 20 minuutjes en stop het haar daarna in een warme handdoek (zo trekt het masker er het allerbeste in.) Vergeet niet om je haar de volgende ochtend goed te wassen!
  • Gebruik amandelolie als masker door het één uur in het haar in te laten trekken.
  • Gebruik de olie als leave-in olie.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites