Waarom we allemaal het verkeerde idee hebben over anti-ageing

Oud is niet fout

Overal in de schappen zie je het liggen, ‘anti-ageing’. Maar hoezo? Dat betekent letterlijk “tegen veroudering”, we willen wel ouder worden, maar we willen er ook zo lang mogelijk jong uit blijven zien. Een ander veel gebruikt woord is huidverjonging. Alleen het verjongen van de huid, dat gaat helaas niet. Je kan wel het huidverouderingsproces vertragen. Kijk, dat willen we horen!

1. Professionele gezichtsmassage
Een huidcoach kan je hierbij helpen, dankzij een goede bindweefselmassage kan je het onderhuids bindweefsel vertragen en behoud je meer volume van het gezicht. De hannah bindweefselmassage* is een unieke massage die door een specialistische huidcoach wordt uitgevoerd. Door middel van een bindweefselmassage wordt het onderhuidse bindweefsel in de huid gestimuleerd. De huiddoorbloeding wordt gestimuleerd, de huidstructuur verbetert, blokkades worden gereduceerd en het bindweefsel verstevigt. Hierdoor krijg je een veerkrachtige en stevige huid.

2. hannah’s 4YOUth gezichtscrème
Natuurlijk zijn er ook snellere oplossingen voor een jonger uiterlijk. Maar deze grote halen zijn vaak van korte duur en verbeteren de huid en de gezonde kleur niet. Wij kiezen liever voor langdurige huidverbetering. 4YOUth van hannah zorgt voor een direct zichtbaar effect én huidverbetering op de lange termijn. Zo zorgt het voor verbetering in de huidstructuren en opvulling van fijne lijntjes. Met name de combinatie van 4YOUth en Touch of Silk zorgt voor spraakmakende resultaten. Een jeugdige, gezonde conditie en dito uitstraling is dus wel binnen handbereik!

skinimprovement

Shop hier:

Touch of Silk  // 4YOUth // Cleansing Milk // Cleansing Oil

 

 

3. Goed reinigen
Daarnaast is het natuurlijk altijd belangrijk dat je je gezicht goed reinigt. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: de eerste stap naar een mooie en gezonde huid begint bij een goede 2-dagelijkse reiniging. Je huid heeft iedere dag heel wat te verduren! Denk aan luchtvervuiling, stof, uitlaatgassen en make-up resten die niet goed genoeg worden verwijderd. Tijdens onze slaap zijn je huidcellen druk in de weer, dus ook in de morgen verdient je gezicht een reiniging. De huid vernieuwt zich continu en naar mate we ouder worden, wordt de huid steeds trager in het vernieuwen van huidcellen.

Werk dus aan de conditie en verbetering van je huid. Laat anti-ageing en verjonging los en geef je huid een kans! Begin wel zo “jong” mogelijk met huidverbetering, want voorkomen is beter dan genezen. Laat je altijd goed adviseren door een professional voor een optimaal resultaat!

* hannah bindweefselmassage v.a. €75,- (kijk op www.hannah.nl voor een huidcoach in de buurt)

 

READ NEXT
5 dingen die je kan eten voor een glowy skin
Wat modellen doen om hun huid zo flawless mogelijk te houden
Zo krijg je een gezonde en stralende huid!

Source: byrdie.com

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites