Vaseline move over, dit goedje werkt nog beter

Geschikt voor je alledaagse kwaaltjes en meer.

Vaseline gebruiken we voor talloze dingen. Wij hebben standaard zo’n pot in de badkamer staan. Maar er is nu een nieuw middeltje dat ontzettend populair is. Bovendien kan je dit middeltje op nóg meer verschillende manieren gebruiken.

We hebben het over Aquaphor. In Nederland is het te koop bij het merk Eucerin. Aquaphor is in de basis ook bedoeld voor droge plekken en kleine sneetjes. Het kan voor nog veel meer andere dingen gebruikt worden. Wij hebben deze even voor je op een rijtje gezet.

Creamy oogschaduw

Deze crème kan je heel goed mengen met poederige oogschaduw. Zo krijg je een mooie vloeibare oogschaduw zonder dat je het nieuw hoeft aan te schaffen. Het product heeft ook nog een hydraterende werking. Zo is het dus veel beter voor je huid dan normale, droge oogschaduw.

Wenkbrauwen shapen

Je kan met Aquaphor (Eucerin) ook erg goed je wenkbrauwen in shape brengen. Dit kan ook met Vaseline, maar door Vaseline gaan je wenkbrauwen erg glimmen en met dit product is dat minder. Wanneer je wenkbrauwen on fleek zijn is de rest van je make-up al niet meer zo belangrijk (dat is onze mening tenminste). Dus laat al je wenkbrauw producten voortaan liggen en gebruik gewoon dit goedje.

Highlighter

Dit is misschien niet nieuw voor je, want we hebben al vaker geschreven over crèmes die je als natuurlijke highlighter kan gebruiken. Maar toch willen we het nog even benadrukken! Lees er in dit artikel meer over.

Lipstick mooier maken

Wanneer je de crème mengt met je lippenstift wordt als eerste het pigment enorm versterkt. Ook is het handig voor als je hele droge lippen hebt. Door lippenstift worden je lippen vaak nog droger en mat, maar wanneer je het mengt met de crème werkt het ook nog eens genezend voor je lippen.

Oogcrème

Als je last hebt van kringen onder je ogen of loshangend vel is dit product perfect om te gebruiken als oogcrème. Smeer het op voordat je gaat slapen, want zo trekt de crème het beste in je huid. Je denkt misschien dat je daar nog veel te jong voor bent, maar als je nu begint met smeren zal je er later veel profijt van hebben!

READ NEXT
De nieuwste trend op het gebied van huidverzorging
5 make-up tips die zorgen voor de meeste complimentjes
Waarom je je gezicht nooit met reinigingsdoekjes moet reinigen

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites