Dit doen de Françaises tegenwoordig met hun haar

Is dit de nieuwe messy bun?!

Een messy bun is vaak het enige kapsel waar we tijd voor hebben in de ochtend. Geen gedoe met de stijltang en hairspray. Gewoon hoppa een knot op de kop. Maar deze geliefde knot heeft concurrentie gekregen. Er is namelijk een nieuwe messy knot die heel Pinterest op z’n kop zet, genaamd: de banana bun.

Hoewel de naam voor ons niet helemaal duidelijk is, moet het iets te maken hebben met de vorm van de knot. Maar ja, who cares. Waar het natuurlijk om gaat, is dat deze bun onze ochtenden een stuk makkelijker gaat maken! Want in tegenstelling tot de klassieke messy bun (die vaak toch erg time consuming blijkt te zijn) moet dat met de banana bun niet het geval zijn. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een elastiek en wat bobby pins.

En best of all:  een banana bun werkt veel beter op ”vies” haar.  Zo heeft je haar meer texture en blijft het beter zitten. Je kunt natuurlijk ook gewoon wat droogshampoo gebruiken om wat meer texture in je haar te fakenNiet je haar hoeven wassen? Say no more, we zijn verkocht.

 

Verdeel je haar in drie gelijke secties. Maak van de middelste sectie een losse, lage staart. Draai de rechter sectie over de staart heen en draai het om elkaar heen alsof je een ballerina knotje aan het maken bent. Pak dan het linkerdeel en draai die vanuit de onderkant erbij. Prop het bij elkaar in een lang vormige knot. Zet het vast met wat bobby pins êt voilà, je hebt een knappe banana bun.

Maar als je toch wat tijd over hebt…
Deze haartrend van vroeger is weer helemaal terug
3x prachtig haar na een nacht slapen

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites