De permanent is terug van weggeweest

En op DEZE manier wil jij hem ook.

Nou moet je niet denken aan die ouderwetse krullen die je moeder vroeger had, nee hoor, deze keer is het permanentje veel moderner. Nu geldt niet meer the bigger the better. Deze krullen zijn juist geschikt voor iedere dag en wij willen er meteen een afspraak bij de kapper voor maken! Beach waves is één van de haartrends van dit seizoen en je kan het nu iédere dag rocken.

Eternal beach waves

De permanent trend in de jaren ’80 had véél volume, strakke krullen en curly bangs. Nu we in 2018 leven is dat niet echt meer wat we bedoelen met permanent. Deze losse krullen doen je meer denken aan mooie beach waves, maar dan dus permanent gezet. Je kan er nu iedere dag uitzien alsof je naar de zee bent geweest. Love that! Als je stijl haar hebt en eens iets anders wil, is dit de manier om zonder hitte mooie krullen te krijgen.

Different ways

Je hoeft de permanente krullen niet per se vanaf de wortel te laten zetten. Je kan ze ook zetten vanaf de helft van de lengte van je haar. Je haar zal er niet uitzien alsof het met een krultang is gekruld, maar juist veel natuurlijker. Sounds good! Laat je permanent zetten bij een professionele kapper. De permanente krullen worden het makkelijkst gezet op natuurlijk haar.

Als je je haar gebleekt en geverfd hebt, is het een slim idee om eerst je natuurlijke haarkleur terug te krijgen. Dat doe je zo. Wil je toch graag de permanente krullen hoewel je highlights hebt of geverfd haar? Dan kan je een minder heftige permanent laten zetten met andere chemicaliën. De krullen blijven dan minder lang zitten, maar het is wel een meer geschikte behandeling voor je geverfde haar.

Heb je last van babyhaartjes?
> Zo kom je er voorgoed van af

READ MORE:
7 dingen die je NOOIT met nat haar moet doen
Last van haaruitval? Met deze 4 tips kom je er vanaf
7 manieren om je haar sneller te laten drogen

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites