Beauty favorieten van creative hairstylist Floor Kleyne

We looove inside beautytips! In reclame spotjes worden je natuurlijk de meest mooie resultaten beloofd en ook bij sommige online reviews is het wel eens onduidelijk wie nou eigenlijk écht de bron is. Wat MonStyle betreft is niets betrouwbaarder dan real first hand tips en ervaringen. Wie hebben er nou meer ervaring met zowel high-end als budget producten dan beauty professionals?

In de 10 Ultimate Beauty Favorites vragen we Nederlands’ meest geliefde backstage beauty pro’s naar hun tien absolute favoriete beauty producten! Floor Kleyne is creative hairstylist & creative team member bij Salon B, creative educator bij B academy en manager van het concept The Graduates, bestaande uit 4 salons in Nederland. Daarnaast werkt ze backstage bij fashionweeks in Parijs tijdens de haute couture en pret-à-porter shows van o.a. Givenchy, Guy Laroche en Felipe Oliveira Baptista. Ook styled ze regelmatig het haar van celebrities (o.a. Victoria Koblenko, Anna Drijver en Krystl) voor rode loper events. Genoeg om te achterhalen wat haar ultieme favoriete beauty producten zijn.. 

De favoriete beauty producten van Floor Kleyne

1. Bovenaan staat uiteraard de Undone by The Insiders productlijn die uit gezamenlijke passie en ervaring binnen onze organisatie is ontstaan. Persoonlijk ben ik grootverbruiker van Walk On The Beach Conditioner & Prep.

2. Ik ben verliefd op de wenkbrauwen van Cara Delevingne (wie niet?), dus ik help de natuur graag een handje met MAC eyebrow-gel in de kleur Beguile.

3. Een Colourshines (by Cellophanes van Sebastian) behandeling vind ik één van de meest onderscheidende en onmisbare behandelingen die een salon kan bieden omdat het een prachtige kleurglans boost aan je haar geeft, zonder dat je te maken krijgt met de nadelen van gekleurd haar.

4. Mijn guilty pleasure is de zwarte eyeliner van Hema. Ik heb al vaker tips van make-up artists gekregen voor andere merken, maar deze komt voor mij steeds als beste uit de bus.

5. Een haarstylist is altijd op zoek naar inspiratie. Mijn chef de cabine uit Parijs, Laurent Philippon heeft het boek Hairfashion and -fantasy uitgebracht en it’s amazing.

6. Mijn haar valt 100 keer beter dan voorheen sinds ik Deep van Bumble & Bumble gebruik. Dit is een intensieve proteïne treatment die ook nog eens heerlijk ruikt.

7. Voor backstage werk wil ik altijd een lichtgewicht föhn met hoge droogsnelheid maar die het haar van mijn klanten zo min mogelijk beschadigd. De Philips Pro dryer doet beiden.

8. Wella Ocean Spritz is het ideale product voor DIY undone haar, omdat het “salty” effect meteen de juiste textuur in het haar geeft. Werkt op nat of droog haar.

9. Op dit moment heb ik een obsessie voor wol, door de fall 2014 show van Chanel. Ik verwerk tegenwoordig ook wol in het haar van mijn klanten of tijdens shoots, dit geeft een knipoog naar dreads of cornrows.

10. Na het krijgen van mijn twee kinderen is mijn haar nooit meer helemaal de oude geworden. Ik kan iedere moeder (maar ook ieder ander met uitvallend of dunner wordend haar) de producten van Nioxin aanraden.

 

floor-kleyne

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites