5 beauty producten die je vriend stiekem van je leent

We bet you didn't know!

Mannen zijn vaak te stoer, of vinden het te veel gedoe, om beauty producten te gebruiken en daar een hele routine aan over te houden. Maar we weten inmiddels dat ze er zo af en toe een handje van hebben om ‘onze’ vrouwelijke beauty producten te lenen, zonder dit te vertellen. Dit is helemaal niet verkeerd, en als je het doet, doe het dan goed. Dit zijn de beauty producten die mannen stiekem van ons lenen. Want ja, als de vrouw van huis is….

Moisturizer
Of je nu een man of een vrouw bent: onze huid heeft gewoon hydratatie nodig. Een goede moisturizer zorgt hiervoor. Dit is waarom mannen onze moisturizer dan ook lenen als ze last hebben van een droge huid. Moisturizer kan nooit kwaad, dus misschien een cadeautip voor hubby z’n volgende verjaardag?

Wenkbrauw borstel
Waxen, threading en epileren: dat zien we mannen liever niet doen. We houden van de natuurlijke vorm van de mannelijke wenkbrauw. Wat mannen wél van ons mogen stelen: de wenkbrauw borstel. Mannen hebben vaak dikke, borstelige brows en die mogen best even in model geborsteld worden. Steel maar raak.

Shampoo’s: anti-roos of voor een gevoelige hoofdhuid
Droge en schilferige hoofdhuid: be gone! Mannen gebruiken veel gel en wax en die twee producten zijn nou niet bepaald lekker voor de hoofdhuid. Om roos, schilfers en een droge hoofdhuid te voorkomen, gebruik je natuurlijk gewoon de shampoo’s van je girlfriend. Zo krijgen jullie mannen binnen no-time een Matthew McConaughey hair-do.

Face washes
Face washes zorgen bij ons vrouwen al voor een gladdere en zachtere huid. En dan vooral de versies zonder parfum, siliconen en parabenen. Voor jullie mannen geldt dit ook. Niet alleen zorgt het voor een baby-skin, als je facewash gebruikt gaat het scheren veel soepeler. Handig toch?

Gezichtsmaskers
Niemand houdt van puisten, rimpels en een duffe huid. Mannen dus ook niet. Als je even niet op let is je favoriete gezichtsmasker alweer op. Hoe zou dit nu komen?!

READ NEXT:
In deze kledingstukken zien mannen je het liefst
De 15 meest sexy banen voor mannen en vrouwen volgens Tinder
Dit vinden mannen het aantrekkelijkste type vrouw

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites