Beauty Talk met: Mari van de Ven

Wat zijn zijn favorieten op beautygebied vandaag de dag en wat voor gouden tips heeft hij voor ons?

5 jaar geleden spraken we make-up-artist en haarstylist Mari van de Ven al eens over zijn beautyfavorieten. We zijn benieuwd of die favorieten in de afgelopen jaren zijn veranderd! Wat zijn zijn favorieten op beautygebied vandaag de dag en wat voor gouden tips heeft hij voor ons?

Favoriete product: De factor 30 van ZO SkinHealth

Verschil tussen vijf jaar geleden en nu, wat gebruik je nog steeds en wat niet meer: Vijf jaar geleden gebruikte ik nog geen L’Anza producten voor het haar en nu wel. Prachtige producten waar ik nu echt niet meer zonder kan.

Wat zijn basisproducten die iedereen moet hebben: Voor dames een goede foundation, die mag je niet onderschatten.

Welke budgetproof tip heb je: Elke vrouw moet een goed wenkbrauwpotlood hebben, die heb je al voor weinig en maken echt het verschil! Je shopt ze gewoon bij HEMA of Douglas.

Van welk merk koop je het liefst alles: MAC!

Favoriete nagellakmerk: OPI

Last minute haaroplossing: Gewoon zorgen dat je in droog haar de L’Anza Dry Texture Spray erin spuit voor wat meer volume en dan snel een grove krultang er doorheen halen.

Je favoriete haarproduct: L’Anza Dry Texture Spray

5 minuten de tijd om je op te maken, wat doe je: Foundation, je lipstick (ook te gebruiken als blush!), mascara en een lipgloss.

Je bent op een onbewoond eiland en je mag 1 product meenemen, welk wordt het: Factor 30 van ZO SkinHealth, ik kan echt niet meer zonder.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites