Dit zijn de briljante beauty blender hacks

Verbazingwekkend!

De beautyblender, inmiddels al een tijdje bekend in de beautywereld. Super handig om je primer en foundation mee aan te brengen. Ben je nog niet bekend met de beautyblender? Dan kun je hier lezen wat je met dat ei moet doen. Naast je make-up aanbrengen, nog meer kunt doen met de beautyblender. Money well spend!

Zelfbruiner aanbrengen

Pomp wat zelfbruiner op de beautyblender en breng het aan op je lichaam. Zo voorkom je dat de onderkant van je handen ook bruin worden en dat je zelfbruiner streperig wordt. Wel belangrijk: let er goed op dat je de zelfbruiner overal aanbrengt. Met de beautyblender vergeet je snel een paar delen.

Deodorantvlekken verwijderen

Doop je spons in een bakje met water en wrijf deze over de deodorantvlek. Door goed op de beautyblender te drukken, komt er water uit die de vlek helpt verwijderen.

Nagellak aanbrengen

We weten allemaal dat nagellak aanbrengen een serieus klusje is. In het begin ben je goed en geconcentreerd bezig, maar na een tijdje laat je toch wat steken vallen. Wat met de beautyblender makkelijk is, is dat je de nagellak erop aanbrengt en dat zo op je nagels kunt deppen. Je hoeft op deze manier niet super geconcentreerd te werk te gaan.

Push-up BH maken

Whoops, je hebt vanavond een feestje op de planning staan waar je gekleed moet in een jurkje. Dat jurkje is het probleem niet, maar de BH die eronder zit wel. Een push-up variant staat onder jouw jurkje het beste, maar je bent ‘m al een tijdje kwijt… De beautyblender is op dat moment een goede oplossing. Trek je normale BH aan en leg onder je borsten een beautyblender. Problem solved!

Uitgroei bijwerken

Heb jij ook zo’n hekel aan het bijwerken van je uitgroei? Dan kun je de kapper afspraken nog wat uitstellen door de wortels bij te werken met een beautyblender. Kwasten kunnen namelijk strepen achterlaten, maar met de spons blend je het perfect. Zorg er wel voor dat je geen echte verf gebruikt, want dit kan je spons verpesten. Een oogschaduwkleur die je haar matched is voldoende.

Reizen

De beautyblender gaat natuurlijk gewoon mee op vakantie, maar je wilt het natuurlijk niet zomaar in je make-up tas gooien. Zo komen er bacteriën op je spons en deze smeer je weer over je gezicht als je je make-up aanbrengt. Ook kun je de spons zo uit model duwen. Om het goed op te bergen kun je het beste de plastic verpakking gebruiken. Zo blijft het schoon en in model tijdens het reizen.

Als het niet meer te redden is

Is je beauty blender zo vies dat hij niet meer te redden is? Knip het dan in de korte kant door de midden. Zo heb je niet één maar twee nieuwe vlakken om mee te werken en kun je weer even vooruit.

Poeder aanbrengen

Wist je dat je een beautyblender niet alleen voor vloeibare make-up kunt gebruiken, maar ook voor poeder. Het water in de spons zorgt er namelijk voor dat je make-up er niet cakey uit gaat zien, maar juist mooi blend met je huid.

Je kunt het oor zo veel verschillende dingen gebruiken, maar je moet het natuurlijk goed schoonhouden
Zo krijg je je beauty blender weer helemaal schoon.

20 euro voor een spons, net iets te veel?
Het alternatief voor de beauty blender

PHOTOCREDITS NORDSTORM

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites