9 beautyfeiten die je nog niet wist

Zelfs als je alles denkt te weten...

Elke dag zijn we bezig met ons gezicht. De een draagt geen make-up, terwijl de ander de hele ochtend bezig is met contouren. Of je nou van make-up houdt of niet, deze beautyfeiten wist jij echt nog niet!

1. IJsblokje
Iedere avond met een ijsblokje over je gezicht (tot het smelt) houdt vetcellen, acne en rimpels onder controle. Even doorzetten maar dan heb je ook wat.

2. Knipoog
Waarom hebben vrouwen toch altijd hun mond open als ze mascara op doen? De reden is eigenlijk heel eenvoudig. Je knippert namelijk minder snel als je mond openstaat.

3. De beste mascara of all time
De meest herkende en best beoordeelde mascara ooit is Maybelline Great Lash. Deze mascara werd in 1971 geïntroduceerd en heeft al 40 jaar lang dezelfde iconische groen-roze verpakking.

4. Bodylotion
Bodylotion is een prima vervanger voor make-up remover. Zelfs mascara verdwijnt als sneeuw voor de zon. Doe daarna een beetje lijnzaadolie op je wimpers en de volgende dag heb je volle en langere wimpers!

5. Good side
Je wil altijd gefotografeerd worden vanaf je “goede kant”, maar wist je dat bij iedereen de linkerkant mooier is dan rechts?

6. Haartjes
Je bent gemiddeld 85 dagen in je leven bezig met waxen, scheren en ontharen van je benen (ALLEEN je benen, ja).

7. China
De eerste nagellak werd gemaakt in China, zo rond 3000 voor Christus. Het bestond uit een mix van eiwitten, bijenwas, gom en gekleurd poeder.

8. History of Tan
Pas toen Coco Chanel in 1920 per ongeluk verbrandde op een cruise naar de Franse Riviera werd bewust zonnen voor een kleurtje een trend.

9. Kusje erop?
5% van je lipstick laat je achter op glazen, kleding en mannen. Oh, en nog een fun fact: in je hele leven eet je circa 3,5 kilo lipstick.

READ NEXT
5 make-up trends die je moet uitproberen
Beste make-up nieuws ooit!
Er is maar een beauty product dat je deze herfst nodig hebt

 

PHOTO CREDITS: kristinlauria

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites