Zo zien je nepwimpers er natuurlijk uit

Als je het goed doet, kan het er heel naturel uitzien.

Ben jij helaas niet gezegend met hele mooie, lange wimpers? Dan kunnen nepwimpers je zeker een handje helpen. Voor een avondje uit is het de ideale oplossing om je ogen extra op te laten vallen. Als je het goed doet, kan het er heel naturel uitzien. Denk a lá Nicki Minaj.. Dat is dus precies NIET wat we willen. De truc om dat te voorkomen is simpel. Let op!

Er zijn heel veel verschillende soorten nepwimpers, maar het mooiste is als ze er toch nog natuurlijk en niet te nep uitzien. Dit ligt natuurlijk deels aan de nepwimpers die je koopt, maar het ligt ook aan de manier hoe je ze aanbrengt. Wil je weten hoe je dit het beste kan doen? Lees dan snel verder.

Kammen

Het enige wat je nodig hebt is een tandenborstel. JA, je leest het goed. Het zou natuurlijk ook gewoon kunnen met een make-up borsteltje. Maar mocht je die niet bij de hand hebben is een tandenborstel een goede vervanging. Terug naar de wimpers. Laat de wimpers in de verpakking zitten. En haal de borstel hier een snelle zigzaggende beweging overheen. En, voilà je goedkope wimpers lijken ineens super high end. Dat willen we toch allemaal! Nog niet overtuigd? Bekijk het filmpje hieronder.

Knippen

Wanneer je nepwimpers aanschaft zijn ze bijna altijd te lang voor je oogleden. Leg de wimpers voorzichtig op je oogleden om te kijken hoeveel er vanaf moet worden geknipt. Let wel op dat je altijd het buitenste uiteinde afknipt, nooit het binnenste. De binnenste haartjes zijn het kortst, dus als je deze afknipt zijn de wimpers die tegen je binnenste ooghoek zitten veel te lang.

Wimpers lijmen

Als je de wimpers meteen na het aanbrengen van de lijm op je ooglid duwt plakt de lijm nog niet en zal het erg lang duren voordat je nepwimpers mooi zitten. Wanneer je de lijm op de wimpers hebt aangebracht is het slim om ongeveer 3o seconden te wachten en ze dan pas op je ooglid te plakken. De lijm heeft dan de tijd gehad om harder te worden en kleeft dan direct aan je huid vast.

Wel of geen mascara?

Krul je eigen wimpers voordat de nepwimpers erop gaan en breng een dun laagje mascara aan. De mascara zorgt ervoor dat je eigen wimpers net zo zwart zijn als de nepwimpers en zo vormt het een mooier geheel. Je kan beter geen mascara aanbrengen op de nepwimpers, want dit ziet er vaak minder mooi uit en je kan ze niet snel nog een keer gebruiken.

Hergebruiken

Afhankelijk van de kwaliteit van de wimpers kan je ze tot 5 keer gebruiken. Je moet ze natuurlijk wel goed verzorgen. Wanneer je de nepwimpers verwijdert begin je bij de uiterste hoekjes en trek je hem zo voorzichtig los. Gebruik een pincet om de lijmresten van de wimpers te verwijderen, want zo zijn ze weer helemaal schoon voor de volgende keer. Bewaar de wimpers in de verpakking, zodat je zeker weet dat je ze niet kwijtraakt en dat je weet welke kant links moet en welke rechts.

 

Hallo super lange wimpers
 > Dit is DE manier om voor altijd gekrulde wimpers te hebben
Dit is nog eens een eye-opener
> 5 dingen die jouw wimpers verpesten
We’re all doing it wrong..
Hoe je wél je mascara moet aanbrengen

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites