6 must have beautyproducten voor in je auto

Van je beautytafel naar je dashboardkastje!

Haast, dit woord komt allemaal in ons woordenboek voor. De wekker ging te laat, je hebt je verslapen of je wist echt niet wat je aan moest. We’ve all been there. Gelukkig heb je in je auto altijd wel wat ruimte voor een aantal beautyproducten, zodat je je op het laatste moment nog even kunt opfrissen.

Deze beautyproducten mogen niet ontbreken in je dashboardkastje

Nagellak remover
Gechipte nagellak is een no go. Die nagellak remover moet je dus echt in je auto hebben liggen. Het handigste is om een potje met zo’n sponsje te gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen, is je vinger er in dippen en je nagels zien er weer verzorgd uit.

Droogshampoo
Iedereen zweert bij dit product. Het is ook oh zo handig! Dit reddingsmiddel spuit je even op je futloze haar voordat je de auto uitstapt en je bent ready to go!

Haarelastiekjes
Je kunt nooit genoeg haarelastiekjes hebben, want we raken ze al-tijd kwijt. Een extra voorraad in je auto is dus geen overbodige luxe.

Deo
Dit hoeven we niet verder toe te lichten, toch?

Blotting paper
Een lange warme autorit kan ervoor zorgen dat je hoofd er hier en daar toch een beetje glimmend uit ziet. Blotting paper is hier de beste oplossing voor.

Mini parfum
We vergeten allemaal wel eens om net voor vertrek een luchtje op te spuiten. Maar de juiste geur kan je toch een tikkeltje zelfverzekerder maken en wie wil er nou niet geweldig ruiken? Vraag daarom altijd een tester bij aankoop van je nieuwe parfum voor in de auto.

READ NEXT
Zo vervoer je jouw beauty producten probleemloos!
Science says: Hard meezingen in de auto is goed voor je gezondheid
What to do wanneer je te veel droogshampoo hebt gebruikt

Photo Credits: swoopbags

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites