Dit zijn de beste primers (onder de 10 euro!)

Een egale huid voor een klein prijsje.

Een primer is de perfecte basis voor je make-up. Je foundation blijft niet alleen langer zitten, je lijntjes, littekens en poriën worden ook nog eens minder zichtbaar. Maar zoals we allemaal wel weten, kunnen beautyproducten zo enorm prijzig zijn.

Natuurlijk zijn er ook de budgetmerken, maar welke producten zijn dan écht goed? Wij gingen op zoek naar de beste budget primers onder de 10 euro. Je vindt ze hier en je kunt ze meteen shoppen!

Maybelline Baby Skin

De Maybelline Baby Skin primer staat wereldwijd bekend als een van de beste budget primers. Zoals de naam al zegt, belooft het je een zacht en egaal babyhuidje. En dat voor een kleine prijs!

Wet ’n Wild Coverall

Het make-up merk Wet ’n Wild heeft ook een goede budget primer in het assortiment. De Coverall Face primer is een silky crème die je soepel op je huid aanbrengt en je hij kost maar €5,99.

 

Rimmel Fix & Perfect Pro

Als je op zoek bent naar een budget primer, is de Fix & Perfect Pro primer van Rimmel Londen ook zeker een aanrader. De poederbolletjes in de crème zorgen voor een egale finish en je koopt de primer voor maar €9,99.

Hier vindt je de beste primers voor je ogen, lippen en wimpers:
All about that base: alles wat je wilt weten over primers

Meer budgetproducten
> Dit zijn de fijnste make-up producten onder de 10 euro

Ook met deze producten blijft je make-up langer zitten:
> Zo blijft je make-up écht de hele dag (en nacht!) zitten

PHOTO CREDITS: SINDI ARIFI

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites