De beste foundation sticks voor vlekkeloze make-up

Dit maakt je make-up routine zoveel MAKKELIJKER.

Voor de vrouwen onder ons die foundation dragen zullen deze struggles wel bekend zijn. Je hebt haast ’s ochtends en wilt even snel wat make-up op je gezicht smeren, maar we weten allemaal dat het dan fout gaat.

Er valt een druppel foundation op je kleren en je moet je weer gaan omkleden en deze vlekken gaan er ook nog eens heel lastig uit. Of je smeert juist te veel foundation op je gezicht, waardoor je gezicht eruitziet als een masker. Maar hier is gelukkig een oplossing voor de foundation stick.

Het voordeel van een foundation stick is dat je het voor meer dingen kan gebruiken dan alleen je huid egaliseren. Wanneer je een iets donkerdere kleur kiest, kan je het ook heel goed gebruiken om je gezicht te shapen en contouren.

Nog een voordeel is dat je bij dit product een natuurlijk resultaat krijgt. Je kan de foundation beter proportioneren en mooier verdelen. Als laatste is een foundation stick erg klein en compact, dus kan je het makkelijk meenemen om midden op de dag even je make-up bij te werken. Handig! Shop de foundation stick hieronder.

READ NEXT
De foundations die NIET glimmen aan het einde van de dag
De beste budgetproof make-up kwasten
De foundation fouten die we allemaal maken

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites