Zo weet je welk parfum bij jou past

Zonder hem te ruiken!

Online beautyproducten shoppen is superleuk, maar als je online luchtjes gaat shoppen is dit wel wat lastig. Je weet namelijk niet precies hoe ze ruiken. Gelukkig komt MonStyle to the rescue! Wij vertellen jou welke luchtjes er zijn voor de charmante, chique, moderne en sexy vrouw. Zo weet jij welk luchtje bij jou past en kun je deze zelfs shoppen zonder hem te ruiken.

Charmant
Bij de charmante lieve vrouw hoort een bloemengeur. Niet zo’n extreme rozengeur, maar een subtiele. De meeste geuren hebben een combinatie van bloemen en noten die je zullen laten denken aan een zomerse dag. Deze luchtjes zijn perfect voor overdag en zijn niet té zoet!

Chique
Deze luchtjes zijn voor de vrouwen die van less is more niks willen weten. De vrouwen die het liefst elke dag in een gouden jurk lopen en niet bang zijn voor een beetje aandacht. Bij deze persoonlijkheid hoort ook een luxe luchtje. Deze luchtjes hebben hout- en nootaccenten. Perfect voor overdag, maar ook een goede avondgeur.

Modern
De moderne vrouw gaat liever voor een frisse geur, dan voor een hele zware. Deze luchtjes doen je denken aan frisse ochtenden en schone bedlakens (heerlijk). Deze luchtjes geven een vrouwelijke, lieve en frisse geur zodat je elke dag met een heerlijk levendig gevoel begint.

Sexy
Deze luchtjes zijn voor de vrouwen die van een wat zwaarder luchtje houden. Chanel No.5 is hier een goed voorbeeld van, maar ook andere geuren vind je hier. Het perfecte luchtje voor een diner, maar voor de vrouw die er van houdt zijn deze ook overdag te dragen.

Wil je meer lezen over parfum?
Zo laat je jouw parfum uniek ruiken!
Hierom moet je parfum in je navel sprayen!
Lekker ruiken zonder dat je parfum gebruikt

PHOTOCREDITS

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites