Dit is de beste zonnebrand voor je gezicht

Voorkom puistjes en een glimmende, plakkerige huid!

Normale zonnebrandcrèmes kunnen een witte waas, plakkerige huid en zelfs puistjes veroorzaken op je gezicht. De huid op je gezicht is namelijk extra kwetsbaar, waardoor je beter een speciale zonnebrandcrème kan gebruiken. Eigenlijk best logisch: we gebruiken ’s ochtends ook geen bodylotion maar een dagcrème voor ons gezicht. En deze is vaak ook nog speciaal afgestemd op ons huidtype..

Sommige zonnebrandcrèmes voor het gezicht zijn ook speciaal ontwikkeld voor een gevoelige huid. Daarnaast voorkomt een matterende crème dat je gezicht enorm gaat glimmen. Wij gingen op zoek naar de beste zonnebrand voor je gezicht. Je shopt ze hier:

Garnier baby in the shade

De Garnier baby in the shade is speciaal ontwikkeld voor baby’s, maar natuurlijk kun je hem als volwassene ook prima gebruiken. Vooral voor een zere lichte of gevoelige huid is deze zonnebrand erg geschikt. Baby’s hebben namelijk een zeer gevoelige huid die extra bescherming nodig heeft. Als de crème geschikt is voor baby’s, is hij zeker ook geschikt voor jouw gevoelige huid.

Biodermal matterend

Wat je natuurlijk niet wilt, is dat je gezicht na het aanbrengen van je zonnebrand helemaal glimt. Met de matterende zonnebrandcrème van Biodermal gaat dat in ieder geval niet gebeuren. Met de hoge factor is je huid goed beschermd tegen de zon en daarnaast helpt de crème puistjes te voorkomen.

Nivea anti-age

De anti-age zonnebrandcrème van Nivea beschermt je huid tegen fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken als gevolg van de zon. De zonnebrand is daarom perfect voor de verouderende huid. Maar dat niet alleen, de crème is ook matterend én voorkomt een witte waas.

Want één keer smeren is niet genoeg..
Zo breng je zonnebrand opnieuw aan zonder je make-up te verpesten

Klaar voor een dagje strand?
> De onmisbare accessoires voor een dagje naar het strand

Komt dit jou bekend voor?
> 10 tekenen dat jij ECHT toe bent aan een vakantie

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites