Beyoncé’s brow artist deelt zijn geheimen

Queen B in spé!

Vind jij wenkbrauwen ook altijd een ‘lastig’ ding? Je bent vast niet de enige. Wij iets leuks voor je: Beyoncé’s brow artist, Damone Roberts, heeft namelijk zijn geheimen gedeeld. Aangezien de brows van Beyoncé altijd on fleek zijn, is het misschien toch verstandig om zijn tips uit te proberen.

Tip 1: Voor een vrouw met een ‘lange’ kin zou hij kiezen voor een rechte vorm van de wenkbrauw. Als je de wenkbrauw lift of een hoge ronding maakt, wordt je gezicht langer. 

Tip 2: Een vrouw met een strakke kaaklijn zou hij aanbevelen om een rondere vorm van haar wenkbrauwen te maken. Je krijgt hier een zachtere uitstraling van. Als je je wenkbrauwen gaat ‘liften’, krijg je een strengere blik.

Tip 3: Met de uitspraak “Brows should be sisters, not twins” is Roberts het totaal niet eens. Wenkbrauwen moeten starten op dezelfde plek, buigen en eindigen. Pak je liniaal er dus maar bij dames..

Tip 4: Heb je volle wenkbrauwen? Maak ze dan zachter en minder opvallend met wenkbrauw poeder. Als je dunne wenkbrauwen hebt, is het handiger om een wenkbrauwpotlood te gebruiken. Met een potlood kun je optisch meer ‘haar creëren’ wat er normaal gesproken niet is.

Tip 5: Om je wenkbrauwen “op hun plek te houden” kun je het beste een doorzichtige gel gebruiken.

READ NEXT:
6 wenkbrauwfouten die je echt niet meer mag maken
Welke wenkbrauwvorm past bij jouw gezicht?
Deze wenkbrauw tips ken jij nog niet!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites