Het antwoord op al je huidproblemen

Rimpels, acne of een vermoeide huid? Zo los je het op!

Of je nou iets wil doen aan je rimpels, eindelijk eens af wil van je acne of gewoon een gezonde huid wil hebben, dan is hier één behandeling voor die jou hierbij kan helpen. Namelijk een Bindweefselmassage.

Een hannah Bindweefselmassage is een speciale massage die alleen uitgevoerd mag worden door hiervoor geschoolde hannah huidcoaches. Zo’n massage zorgt ervoor dat het onderliggende bindweefsel in de huid gestimuleerd wordt. Dit wordt gedaan door verschillende massagetechnieken. Zo wordt de huiddoorbloeding gestimuleerd, de huidstructuur verbeterd, blokkades worden gereduceerd en het bindweefsel verstevigd.

De huid is door deze massage ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen en voor een beter transport van zuurstof te zorgen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor de huidconditie geoptimaliseerd.

Het antwoord op verschillende problemen

Een bindweefselmassage is toe te passen bij vele vormen van huidverbetering zoals bij acne, eczeem, littekenvorming, een vale en vermoeide huid, om huidveroudering te vertragen en bij diverse vormen van huiddefecten. Uiteraard kan de Bindweefselmassage ook ter verbetering van een gezonde huid en zelfs op het lichaam toegepast worden. Het is niet alleen een huidverbeterende massage, maar het is ook zeer aangenaam en ontspannend!

Resultaten

Na één behandeling zie je zeker al een verbetering van je huid. Wel is het aan te raden om meerdere behandelingen te ondergaan voor een optimaal resultaat. Door vaker een Bindweefselmassage te doen, wordt de werkzaamheid verhoogd en de effectiviteit van de hannah producten bovendien vergroot. Wat kun je verwachten:

  • Verbetering van de huidconditie
  • Stimulatie van de huiddoorbloeding
  • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
  • Verbetering van de huidstructuur en huidteint
  • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
  • Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen

Om de verbetering van de huid langdurig te behouden is het noodzakelijk om het gebruik van hannah producten thuis voort te zetten. De producten worden speciaal afgestemd op de huid, want iedere huid is uniek.

Wil je weten waar je bij jou in de buurt terecht kunt voor een hannah Bindweefselmassage bij een gediplomeerde huidcoach? Kijk dan op www.hannahhuidcoach.nl!

 

Dit moet je ook echt nog even lezen
Zo lijk je slanker, zonder ook maar een kilo af te vallen!
Beautyfouten die je hierna nooit meer gaat maken!
Zo krijg je die perfecte glowy skin

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites