Nooit meer last van zweetvoeten

Zo ben je er binnen 20 minuten vanaf!

De een heeft er wel last van, de ander niet. Het is in ieder geval een heel erg vervelend fenomeen: zweetvoeten. Spring je net lekker op de bank, komt er een verschrikkelijke geur vanaf. Daar worden jij, je vriend én je hond echt niet zo vrolijk van.

Waarschijnlijk denk je: “weet je, ik douche vanavond gewoon even om die geur eraf te spoelen. Dan is dat morgen gewoon weer weg”. Well, bad news: dat is dus niet zo. Je wordt dan morgenochtend evengoed wakker met zweetvoeten. Door te douchen verandert er niks aan de geur. Wat wel werkt om die geur a.s.a.p. te laten verdwijnen, is dit. Wees niet getreurd, er is een oplossing. Van zweetvoeten afkomen doe je zo:

Je benodigdheden
– Een teil of voetenbad
– 2/3 deel van het teiltje warm water
– 1/3 deel van het teiltje Listerine (neem de gewone soort, anders krijg je blauwe voeten)

En zo werkt het

Zorg dat het water en de Listerine goed gemengd zijn in het teiltje en stop je voeten er dan in. Laat ze er 15 tot 20 minuten in weken. Je kunt dus rustig ontbijten en tegelijkertijd de geur laten verdwijnen. Je voeten hoeven niet helemaal bedekt te zijn. De ethanol en benzoëzuur in de Listerine doden de bacteriën, ziektekiemen en zelfs bepaalde schimmels waardoor jij je zweetvoeten gedag kunt zeggen. Bye bye, zweetvoeten!

Tip: Je kunt dit kuurtje beter niet uitvoeren als je wondjes op je voeten hebt, dan is het beter om die eerst te laten helen!

READ NEXT:
5 briljante tips waardoor je minder zweet
Zoveel calorieën verbrand je met een avondje dansen
Ga je stappen? Dit zijn de leukste kroegen!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites