De 5 perfecte zomerkapsels

En ze zijn nog makkelijk te maken ook...

Vind je het niks om je haar altijd maar los te dragen? En ben je allergisch voor het woord ‘opsteken’ of ‘vogelnestje’? We feel you… want je wilt zo nu en dan wel eens iets anders met je haar. Dan heb je geluk, want we hebben de 5 perfecte zomerkapsels voor je op een rijtje gezet!

De 5 perfecte zomerkapsels

perfecte zomerkapsels

1. Half bun
Dit kapsel is zo makkelijk en leuk tegelijk! Maar onderschat hem niet, want hij behoeft wel een bepaalde tactiek. Bekijk hem hier!

2. Loose fishbone
Heb je hele lenige armen en ben je in staat een vissengraat bij jezelf te maken? Lucky you!  Want dan is deze hairdo zeer geslaagd voor jou om uit te proberen. Als je een dagje op het strand hebt gelegen en je haar voelt als touw aan, kun je het met alle gemak vlechten. Geen elastiekje bij de hand? Als je je vette zonnebrand-handen nog eens extra door je haar haalt is het waarschijnlijk vet genoeg en blijft je vlecht gewoon zitten! Weet je niet meer precies hoe je nou zo’n mooie vissengraatvlecht maakt? Bekijk de tutorial hier!

3. Wrapped ponytail
Er bestaat geen makkelijkere, stijlvollere hairdo dan deze! Begin met het maken van een strakke staart op ongeveer het midden van je achterhoofd (lager kan natuurlijk ook, het is maar precies wat je zelf fijner vindt zitten). Je kunt er ook voor kiezen om hem wat losser te maken. Pak een plukje uit je staart en draai deze eromheen. Schuifspeldje (of twee) erin om de pluk vast te zetten, een beetje haarlak en voilà!

4. Messy low bun
De low bun is niet alleen super handig maar kan ook erg stijlvol zijn. Wij vinden de low bun het mooist als ’ie warrig is, the messier, the better… Klik hier om de tutorial te bekijken!

5. Layered ponytail
Ben je een beetje klaar met die standaard staart? We hebben hier een leuke variant voor je gevonden! Maak drie losse staarten onder elkaar. Laat een beetje ruimte tussen de staarten maar neem wel al het haar mee. Begin met de bovenste staart: pak de staart op en draai deze naar binnen (je kunt ook een ‘twister’ gebruiken). Haal hem door de opening heen en laat hem hangen. Zo doe je dat bij elke laag waardoor het een lange rits wordt met een super mooi effect van achteren!

Source: Barefootblonde // Anouk Yve // Camillia Pihil // Oncewed //

Naar welke gaat jou voorkeur uit?

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites