De beste no make up look kit van het moment

We like it natural!

Waarom een no make up look kit? Simpel. Nadat heel het westelijk halfrond aan het contouren was geslagen, wordt het in 2016 tijd voor een nieuwe trend: de no-make-up make-up look. Het is helemaal hot en het staat veel verzorgder dan een dikke laag plamuur. Benieuwd wat de zogenoemde kit bevat? Deze producten heb je nodig voor de ultieme no-make-up look.

1. Gezichtsolie
Het eerste geheim van een no-make-up look is een gezichtsolie. Het zorgt voor een effen en glowy huid. Vijfig procent van een no-make-up look betreft de juiste skincare, omdat een gehydrateerde huid er veel gezonder uitziet. Masseer een paar druppels in je huid voordat je je make up aanbrengt. 

2. Beauty blender spons & foundation
De beauty blender, of andere exemplaren van deze beetje gek-ogende make up sponzen, zorgen ervoor dat je foundation egaal wordt verdeeld over je gezicht voor een naturel effect. Kies qua foundation voor een teint die past bij je huidskleur. Heb je geen idee wat dit voor jouw huidtype betekent? Laat je dan gratis adviseren bij een Douglas, Ici Paris, Bijenkorf of hoogwaardig make-up merk.

3. Oogschaduw
Gebruik in de crease van je oog een oogschaduw die 1 teint donkerder is dan je eigen huidskleur. Dit plekje is van nature wat donkerder dan je oogleden. Als je hier de nadruk op legt, komt de vorm van je ogen duidelijker naar voren zonder dat het eruit ziet alsof je zware oogmake-up op hebt. 

4. Een bruin oogpotlood
Een bruin oogpotlood definieert je ogen zonder dat het obvious is dat je make-up op hebt. Om je onderste wimpers te benadrukken kun je 3 stipjes zetten net onder je waterlijn om ze daarna met een wattenstaafje te smudgen.

5. Een lightweight mascara
Kies een mascara die niet voor teveel drama zorgt. Dit is beter dan een wat zwaardere mascara omdat je je wimpers wel au naturel wilt houden. Wiggle het mascara borsteltje heen en weer vanaf het begin tot het einde van je wimpers. 

6. Getinte brow gel
Laat iedereen denken dat je die perfecte brows van jezelf hebt door een getinte brow gel door je wenkbrauwen te borstelen. Focus de meeste gel op de boog van je wenkbrauw omdat ze daar van zichzelf het donkerst zijn. Zo blijven je haartjes in place en hebben je wenkbrauwen zonder dat je ze hoeft te tekenen toch wat meer kleur.

7. Crème blush
Crème blush ziet er op de huid het natuurlijkst uit en daarom hoort het dus écht in je no-make-up kit. Zorg dat je er eentje hebt waar geen glans in zit voor een naturelle look. Omdat blush vaak een matte textuur van zichzelf heeft, ziet het eruit alsof you’re blushing from within.

8. Crème highlighter
Net als de crème blush gebruik je een ook een crème highlighter. Omdat de crème highlighter geen poederige finish heeft komt het eruit te zien alsof je een stralende huid van jezelf hebt. Amazing right?

9. Getinte lipbalm
Een doorzichtige, minimaal getinte lipbalm voegt nét dat beetje extra toe aan je eigen lipkleur. Kies voor een rozig tintje dat je lippen net even die pink touch geeft. Dat ziet er super gezond en kissable uit. 

READ NEXT:
Dé foundation hack voor long lasting make-up!
Hoe maak je glanzende make-up mat?
Contouren zonder make-up!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites