Dé foundation hack voor long lasting make-up!

Zo zorg je voor long lasting foundation!

Foundation is echt een basisproduct dat (bijna) iedere vrouw wel gebruikt. Niet iedereen is gezegend met een flawless skin, maar foundation zorgt ervoor dat we daar met z’n allen nét ietsje dichter bij komen. Omdat wij weten dat foundation vaak niet de hele dag blijft zitten, of ervoor zorgt dat mensen met een vette huid er een beetje té shiny uit gaan zien aan het einde van de dag, hebben wij deze foundation hack voor jou gezocht. Deze kan er namelijk voor zorgen dat mensen met een droge huid hun gezicht niet meer af hoeven te poederen en dat mensen met een vette huid alleen nog maar een beetje poeder nodig hebben op hun T-zone. Handig dus! Maar het beste van alles is nog: je foundation blijft de hele dag goed zitten. Lees snel verder, want dit is hoe je het doet:

Wat je nodig hebt
Moisturizer of foundation primer, net hoe je jouw basis routine begint
Een transparante of gekleurde poeder
Een poederkwast
Een foundation tool (je vingers, een beautyblender of kwast)
Je favoriete foundation

Stap 1
Breng je moisturizer of primer aan zoals je dit altijd doet. 

Stap 2
Oke, dit is dus de gekke foundation hack. Poeder je gezicht éérst. Doe dit voordat je je foundation, concealer of andere make up aanbrengt. Neem je hele gezicht mee. Voor deze tip kan je een transparante losse poeder gebruiken. Als je roodheden op je gezicht hebt, kan je er ook eentje gebruiken met huidskleur, de kleur zorgt voor wat meer dekking. Let op: Kies dan wel een teint die overeen komt met jouw huidskleur zodat het er natuurlijk uitziet.

Stap 3
Stap 3 is het aanbrengen van je foundation. Doe dit met je favoriete foundation tool. Nu is het natuurlijk bekend dat we normaal gesproken geen vloeibare of creme foundations aanbrengen over poeder, don’t worry, met deze tip kan dat dus wel. Iedere soort foundation is geschikt. De moisturizer of primer wordt vastgezet door de poeder, en dat is waarom je foundation zo goed blijft zitten. Oh, je hebt ook nog eens minder foundation nodig, dat betekend dat je er nóg langer mee kunt doen!

READ NEXT:
De juiste foundation voor jouw gezicht
Zó werk je foundation vlekken uit je kleding!
Nooit meer een miskoop: zo koop je de goede kleur foundation!

Source: Kenzas

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites