Dé hacks voor een super zachte huid

Hoe handig!

Na een lange dag werken of school ben je snel geneigd om je bed in te springen, en dat zonder dat je je huid reinigt. Dit is noodzakelijk, anders komt je huid er al snel dof en droog uit te zien. Wil je een zachte huid? Houd je dan aan deze 4 dingen. Good luck!

1. Minder suikers
Helaas maar waar: als je een zachte huid wilt is het toch echt nodig om minder suikers te gaan eten. Suikers zijn namelijk erg slecht voor je huid en kunnen voor ontstekingen en acne zorgen.

2. Micellair water
Iedereen weet dat je gezicht schoonhouden een must is. Om ervoor te zorgen dat dit binnen een paar tellen gepiept is kun je het beste micellair water gebruiken. Dit does the trick in één keer: je make-up wordt verwijdert en je gezicht wordt schoongemaakt.

3. Vitamine A
Vitamine A staat bekend om de rimpelbestrijdende bestanddelen die het bevat. Probeer iedere avond een vitamine A crème te smeren om je huid jong en soepel te houden.

4. Exfolieren
Exfolieren is het nieuwe scrubben, het is alleen beter voor je huid. Met scrubben kun je je huid namelijk beschadigen. Met exfolierende middelen verwijder je de dode huidcellen zonder dat je hiermee de huid beschadigt.

READ NEXT:
Mineraal water vs. kraanwater
Healthy snacks om mee te nemen als je veel reist
Recept: healthy lunch salades

Source: Instagram

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites