De perfecte haarscheiding voor jouw gezichtsvorm

Zo zit jouw haar iedere dag fantastisch.

Veel mensen hebben hun haarscheiding jarenlang hetzelfde zitten. Maar hoe weet je eigenlijk of dit de scheiding is die het beste bij de vorm van jouw gezicht past? We hebben alle gezichtsvormen met de perfecte haarscheiding voor je op een rijtje gezet, zodat je precies weet hoe jij jouw haar het beste kan dragen.

Ovaal

Heb je een ovaalvormig gezicht? Dan heb je geluk, want hier kan je bijna alles mee doen. Door je scheiding elke dag anders te dragen kun je jezelf elke dag weer een andere uitstraling geven.

Rond

Als je een rond gezicht minder rond wil laten lijken, is de diepe zij-scheiding de oplossing. Ook is het mooi om je haar lang te laten groeien, want door verticale lijnen ontstaat er een goede balans tussen recht en rond.

Vierkant

Ga voor een zij-scheiding met een vierkantvormig gezicht, maar maak hem niet te diep. Dit accentueert de vorm van je gezicht teveel. Vermijd een rechte scheiding en een pony om dezelfde reden.

Hartvormig

Bij een hartvormig gezicht staat een diepe zij-scheiding mooi. Ga qua lengte niet korter dan tot de kin om jouw gezichtsvorm het beste tot zijn recht te laten komen.

Diamant

Een zijscheiding staat het beste bij een diamantvormig gezicht. Opgestoken haar staat hier ook heel mooi bij. Heb je lang haar? Laat hier dan laagjes inknippen voor het mooiste resultaat.

Rechthoekig

Heb jij een rechthoekige gezichtsvorm? Ga dan voor een middenscheiding om je hoofd ronder te laten lijken. Als je het durft, laat er dan een mooie pony bij knippen. Dit staat het allermooist bij de vorm van jouw gezicht.

Meer weten over haar?
>Beschadigd haar na je vakantie? Wij helpen je!
>Zo durf jij ook eindelijk dat stuk van je haar af te knippen
>4x haarstijlen voor dun haar

 

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites