De reden waarom jij je haar met cola moet wassen

Haal die cola maar uit de koelkast.

Waarschijnlijk heb jij een hele voorraad shampoo en conditioner in je douche staan. Wat zou je ervan vinden als we zeggen dat je voortaan in je koelkast moet kijken in plaats van de douche voor een haarproduct. Je kan je haar namelijk gewoon wassen met cola! Ja, echt!

De frisdrank zorgt er namelijk voor dat je haar minder slap wordt en dat het net lijkt of je een dag naar het strand bent geweest. De zuuroplossing in de cola laat de schubbenlaag in het haar samentrekken. Hierdoor krijg je glanzende lokken en krijg je mooie beach waves!

Als je lang haar hebt, heb je twee flesjes cola nodig en voor kort haar kan je er gewoon één gebruiken. Laat de cola over droog haar lopen en spoel het daarna uit met warm water. Je kan het daarna aan de wind laten drogen, maar je kan natuurlijk ook een föhn gebruiken!

Verschillende bloggers zijn ontzettend enthousiast over deze beauty hack, maar haarstylist Adam MacClay ziet het niet zo zitten. Volgens hem zou je het niet moeten gebruiken als shampoo maar gewoon als lekker drankje. Sommigen gebruiken het namelijk voor grondige reinigingen, moet je nagaan als je het dus voor je hoofdhuid en haar gebruikt. Eens in de zoveel tijd kan het best, maar doe het met mate. Gebruik dus liever een (zelfgemaakte) droogshampoo voor hetzelfde effect!

Source: Forever 21

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites