3 tips voor een eenvoudige detox voor je huid

Fris het nieuwe jaar in!

Ieder jaar heb je weer fantastische voornemens, maar tot je grote spijt merk je dat deze snel sneuvelen. Gelukkig zijn er voornemens die wel goed vol te houden zijn. Neem eens voor om je huid een kans te geven! Wil jij je huid een keer alle liefde een aandacht schenken die zij verdient? Doe dan een detox voor je huid!

1. Reinigen
Een mooie, gezonde en vitale huid begint bij een consequente, twee-dagelijkse reiniging. Naast het gebruik van een reinigingsmelk of -olie en bijpassende lotion, heeft de huid behoefte aan een regelmatige dieptereiniging om stralend, fris en zuiver voor de dag te komen. Zeker wanneer je een vette huid hebt, last hebt van irritaties of een gevoelige huid hebt.

2. Ontgiftend kleimasker
De Cleansing Clay van hannah is een diepreinigend ‘detoxmasker’ op basis van natuurlijke, mineraalrijke kleisoorten. Al sinds de oudheid staat natuurlijke klei bekend vanwege de krachtige reinigende en zuiverende eigenschappen voor de huid.

De Cleansing Clay is geschikt voor iedere huid die behoefte heeft aan een regelmatige dieptereiniging, maar met name voor de onzuivere en/of vettere huid en vanwege de ontstekingsremmende en verzachtende eigenschappen ook zeer geschikt voor een gevoelige en zelfs een geïrriteerde huid. In tegenstelling tot andere kleimaskers wordt de Cleansing Clay niet hard, dus na het aanbrengen, inwerken en verwijderen van het masker voelt de huid zacht en comfortabel aan en ziet deze er ook egaler uit.

hannah Cleansing Clay 40ml/€34,00

3. All in!
Ben jij er klaar voor en wil jij een detox voor je huid? Informeer dan bij een hannah huidcoach bij jou in de buurt. In januari en februari hebben zij een speciaal detox pakket. Dit pakket bestaat uit de Cleansing Milk, Sensitive Skin Lotion, Cleansing Clay, een microwavekompres en een fantastische hannah bidon!

Voor meer informatie kijk op www.hannah.nl

Wil je meer lezen over skin care?
Beautyfouten die je nooit meer gaat maken!
Zo kan je die foundation weggooien!
Met deze tips maak jij je huid winterproof

PHOTO CREDITS ZENSPA

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites