Deze 6 beauty gewoontes snappen mannen echt niet!

Uiteindelijk moeten we er vooral heel hard om lachen...

Moet jij hem ook continu uitleggen dat je je ’s ochtends toch echt even goed op wil maken voordat jullie de deur uitstappen? Dan zal hij de volgende 5 beauty gewoontes hoogst waarschijnlijk ook nog steeds niet begrijpen.. Grr, mannen!

1. Wimperkruller
Wát is dat voor een gevaarte? En waarom houdt je het zo dichtbij je gezicht? Vallen je wimpers er nu niet af? Aaah, pas op straks komt het IN je oog! Kortom dames, zorg ervoor dat je vriend uit de buurt is als je aan je make-up ritueel begint, voor een ontspannen ervaring.

2. Lipgloss
Uren voor de spiegel gestaan met je lip-potlood, om deze vervolgens over te trekken met je lipgloss? Eindelijk zit het perfect, totdat…. Kus. Daar gaat je kunstwerk. Snel trekt hij z’n hoofd weg en veegt z’n lippen af. “Nu plak ik, bedankt he!” Dat doe je dus ook nooit meer.

3. Clip-in extensions
Na een aai over de bol zit zijn hand vast in jouw haar? “Wat heb jij nou in je haar?” Daar komt hij nog wel achter als je je hoopje haar naast zijn bed op de grond legt. Verrassing!

4. Eye liner
Heeft hij ondertussen al 4 keer gevraagd of je klaar bent voor het etentje bij zijn ouders en heb je al 5 keer nee geantwoord? Hij heeft zeker nog nooit eyeliner gedragen, want tegen de tijd dat beide ogen gelijk zijn… Snap dat dan!

5. Kort en pittig
Je hebt 7 kinderen uitgepoept en gaat vanaf nu vooral voor praktisch. Daarom besluit je ook gelijk je vrouwelijkheid over boord te gooien, want ja lang haar, waarom zou je als bezette vrouw nog zo veel moeite doen?

6. Lachen, gieren, brullen
Zit je je in volle concentratie op te maken? Is je dan wel eens opgevallen dat je zeer waarschijnlijk je mond dan open hebt, of in ieder geval onbewust de meest gekke bekken trekt? Vind je het gek dat je vriend zich elke keer rot lacht als jij weer met je mascara-roller in de weer bent!

Source: Negin Mirsalehi

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites