Deze eyeliner past bij jouw ogen!

Laat je ogen spreken met een eyeliner die bij jouw ogen past!

Er zijn verschillende trucjes om je make-up nog mooier, egaler en efficiënter op te brengen. We hebben je al een aantal trucjes verteld (zo lees je hier welke oogschaduw het beste staat bij jouw oogkleur, hier lees je hoe je lippenstift de hele dag blijft zitten en zo blijft je foundation beter zitten). Maar hoe zit dat eigenlijk met het aanbrengen van eyeliner? Bij iedere vorm ogen past namelijk weer een andere manier van het aanbrengen van de eyeliner. En vandaag vertellen we welke vorm het beste voor jouw ogen werkt!

Hangende ogen

Als je ogen een beetje ‘hangen’, kun je deze met behulp van eyeliner als het ware liften. Licht de binnenkant van je ogen op met een lichte oogschaduw of highlighter. Trek vervolgens een streep net boven je wimperrand en zorg dat deze meegaat in de vorm van je ogen. Aan het uiteinde (de buitenkant van je ogen) trek je de streep door richting je wenkbrauwen.

 

Monolid ogen

Bij een monolid is het soms lastig om eyeliner aan te brengen. Dit komt doordat het ooglid kleiner is en er dus minder ruimte is voor eyeliner. Toch is bij jouw exotische oogvorm een dramatische wing het mooist. Teken een dunne lijn op je oogleden en maak de wing recht en dikker. Door de lijn van dun naar dik te laten gaan lijken je ogen groter.

 

Ronde ogen

Heb je ronde ogen? Dan kun je het beste ervoor kiezen om de lijn aan de buitenkant van je ogen lekker lang door te trekken. Hierdoor lijken je ogen langer. Gebruik een donker oogpotlood om de uiteinden van je ogen wat accent te geven.

 

Amandelvormige ogen

Lucky you! Vrouwen met amandelvormige ogen kunnen eigenlijk iedere eyeliner look hebben! Lekker uitproberen dus! Geen inspiratie? Begin bij de binnenkant van je ogen met een dun lijntje en maak de lijn steeds dikker naarmate je naar buiten toewerkt. Deze vorm staat jou namelijk gegarandeerd fantastisch!

 

 

Deze fouten moet je nooit meer maken!
De fouten die iedereen maakt bij het opmaken van de ogen
De make-up fouten die we allemaal maken
5 fouten die we maken bij het schoonmaken van ons gezicht

PHOTO CREDITS : AYLIN AKTAS

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites