Deze eyeliners blijven WEL de hele dag zitten

Zo weet je precies welke je nodig hebt.

Je hebt je eyeliner aangebracht en een uur later zit er alweer een streep boven je oog. Herkenbaar? Er zijn zoveel verschillende eyeliners dat we snappen dat het erg lastig is om de beste te vinden. Het moet lang blijven zitten, een goede dekking hebben en je moet er een mooie lijn mee kunnen maken. Daarom hebben we voor je gezocht naar de beste eyeliners die de hele dag blijven zitten!

Super Liner Perfect Slim – L’Oreal Paris

Deze eyeliner is perfect. Het borsteltje is zo fijn dat je er hele dunne lijntjes mee kan trekken. Daarnaast is het penseel zelf ook heel dun, waardoor je mooie vormen kan maken. Het blijft de hele dag zitten, dus een zwarte lijn boven je ogen krijg je ook niet, nou ja alleen zoals jij hem wilt dus.

Fluid Line Eyeliner Gel – MAC

Deze eyeliner is een perfecte combinatie tussen een vloeibaar en vast product. Ook deze eyeliner blijft erg lang zitten. Omdat het in een potje zit gaat het ook erg lang mee. Je kan er een borsteltje bij kopen die jij fijn vindt en waar je jouw perfecte lijn mee kan maken.

Exaggerate Eyeliner – Rimmel

De eyeliner van Rimmel is erg dekkend en blijft de hele dag zitten. Wanneer je een lijn hebt getrokken weet je ook zeker dat de eyeliner niet meer verplaatst. En misschien nog wel het grootste voordeel: De eyeliner is budget proof!

Lasting Drama Gel Liner – Maybeline

Deze gel eyeliner is olie-vrij en daardoor blijft het supergoed zitten. De eyeliner vervaagt niet en heeft een penseeltje waarmee je een heel recht en perfect lijntje kan maken.

READ NEXT
Nooit meer uitgelopen make-up na een stortbui
Deze eyeliner past bij jouw ogen!
Deze eyeliner zorgt voor een frisse blik

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites