Deze hairdo’s zijn binnen 30 seconden klaar

Hoezo makkelijk?!

De eeuwige staart of messy bun even helemaal gehad? Zie je daardoor door de bomen de haarbos niet meer? Dat kunnen we begrijpen.  Op een gegeven moment heb je alle hairdo’s wel gehad en heb je even geen inspiratie meer. Wij hebben de makkelijkste hairdo’s die binnen een halve minuut klaar zijn voor je op een rijtje gezet!

hairdo's

Chignon
De chignon ziet er altijd lastig uit, vooral met een haarbandje, maar dat ‘ie eigenlijk helemaal niet. Dit accessoire zorgt er juist voor dat het makkelijker wordt! Je hoeft namelijk alleen je haar in het bandje te rollen. Zet het vast met haarspelden en you’re ready!

hairdo's

Hun
Pak het bovenste gedeelte van je haar, draai het bij elkaar en zet het vast. Draai hem daarna nog een keer tot een echte knot en zet het vast. De overige twee gedeeltes van je haar draai je nu om de knot heen. Zet ook deze weer vast met schuifspelden.

hairdo's

Gevlochten knot
Deze look is onwijs leuk voor de feestdagen! Ga op de kop hangen en pak het onderste deel van je haar vast. Vlecht dit gedeelte en maak het vast met een elastiek. Met het overige haar kan je nu een nonchalante knot maken. Voila!

READ NEXT:
Zo zit je haar geweldig zonder het te föhnen!
Zo kom je erachter of kort haar jou staat!
Tips voor voller en dikker haar terwijl je slaapt

Source: Lulu’s // Yet another beauty site

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites