Nachtje doorgehaald? Hier onze make-up tips!

MonStyle to the rescue!

We hebben het allemaal wel eens: een avondje stappen wat eindigt in een nachtje doorhalen. Wat je meestal tijdens die avond zelf vergeet, is dat je de volgende dag gewoon weer afspraken hebt. Wanneer je telefoon af gaat en je je wekker in beeld ziet staan, besef je dat je een hele grote fout hebt gemaakt. Snel fiets je naar huis om schone kleren uit de kast te pakken. En je make-up? Daar geven wij je tips voor. Niemand die door heeft dat jij een nachtje hebt doorgehaald.

Was je gezicht heel goed
Reinig je gezicht goed, zoals je dat normaal gesproken, als je besluit wél te slapen, ook doet. Zorg ervoor dat al je make-up van je gezicht is en ga vervolgens met een koude washand over je gezicht. Frisheid den top!

Foundation
Je zou denken: ik smeer er een goede laag foundation overheen, wat blush en niemand weet dat ik precies niet geslapen heb vannacht. Helaas. Na een avondje met alcohol zit je foundation niet zoals het normaal zit. Je kunt het beste BB-cream gebruiken, dit hydrateert en geeft je een mooie glow.

Roze blush
Roze blush brengt leven in je gezicht! Je ziet er wakker en gezonder uit, precies wat je nodig hebt op zo’n dag.

No smokey eyes
Zorg ervoor dat je lichte kleuren oogschaduw gebruikt. Donkere kleuren zorgen ervoor dat je er moe uitziet. Met lichte oogschaduw lijken je ogen groter en stralen ze meer.

Staart of knot
Wanneer je je haar opsteekt, zie je er wakker uit. Als je je haar hoog (en strak) genoeg opsteekt, krijg je zelfs een mini face lift en zie je er dus nóg opgewekter uit.

Nog een laatste tip
Verminder (of voorkom) je hoofdpijn met een paracetamol. Het helpt ook je opgeblazen gevoel te verminderen. Kleine moeite om er eentje (of misschien twee als je het heel bont hebt gemaakt) in te nemen.

READ NEXT:
Dit doet alcohol drinken met je haar
Dé ultieme partysnack: oreo’s met alcohol
5 redenen waarom Gin Tonic gewoon hartstikke goed is!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites