Deze make-up tools maken je (heel snel) héél mooi

Dit zijn DE essentials

We horen je denken: er zijn zoveel make-up tools verkrijgbaar, maar welke kwasten heb ik écht nodig? Dat gaan we je haarfijn uitleggen… We kunnen je alvast één ding meegeven: deze tools zorgen ervoor dat jij sneller en mooier je make-up kunt aanbrengen. Zo kan jij ’s ochtends lekker wat langer in bed blijven liggen. Fijn! We vertellen je ook meteen waar je de fijnste en belangrijkste make-up tools kan shoppen. Welke ga jij aanschaffen?

1. Blush kwast

Deze schuin aflopende kwast gebruik je om je mooie blusher op je wangen en jukbeenderen aan te brengen. Je kunt je gezichtsvorm ermee veranderen en zo de mooie punten in je gezicht benadrukken. Het is een echte essential voor een frisse look.

2. Wenkbrauw borstel

De wenkbrauw borstel is bedoeld om je wenkbrauwen mee in shape te brengen. Je kunt gebruik maken van de zachte haartjes of het harde kammetje. Dit is afhankelijk van jouw wenkbrauwen en hoe vol ze zijn. (Lees hier hoe je de perfecte wenkbrauwen krijgt zónder make-up!).

3. Contour kwast

Met de contour kwast kun je extra nadruk op je jukbeenderen leggen door schaduwen aan te brengen. That’s what we want!

4. Lip kwast

Het voordeel van een lip kwastje is dat je nét even iets specifieker te werk kunt gaan. En je lipstick zal langer blijven zitten (hoe fijn!).

5. Eyeliner kwast

Dit dunne kwastje loopt schuin af en is perfect voor precisie-werk, zoals het aanbrengen van je eyeliner! In het begin is het best even oefenen maar vergeet niet: oefening baart kunst… (kijk hier hoe je de perfecte cat-eye maakt).

6. Poederkwast 

De poederkwast is groot en voelt fluffy aan! Hij is geschikt om je gezicht een mooie, egale finishing touch mee te geven.

7. Foundation kwast

Deze kwast is gemaakt van synthetische haartjes en is dun en rond aan de bovenkant. Perfect om je foundation gelijkmatig mee aan te brengen. Tip: gebruik de tapping-techniek om een natuurlijke look te krijgen. Een stippling kwast werkt hier het best voor.

8. Oogschaduw kwast

Deze kwast helpt je om oogschaduw kleuren te mengen en mooi op je oogleden aan te brengen. Het is een investering waard, want deze kwast ga je nog vaak nodig hebben. (En deze oogschaduw kleur laat je ogen stralen).

 

Wat is beter?
Vingers, kwasten of beautyblenders

Hoeveel laagjes mascara breng jij altijd aan?
Volgens make-up artiesten is dit het perfecte aantal laagjes mascara

PHOTO CREDITS:SINDI ARIFI

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites