Deze wenkbrauw tips ken jij nog niet!

Zelfs jij wist dit niet!

Tijdens onze beauty routine lijken we de laatste jaren de meeste tijd te besteden aan onze wenkbrauwen. Ze moeten namelijk zeker niet te dun zijn, maar ook niet te dik. Ook belangrijk is dat ze gelijk aan elkaar zijn en dat de kleur perfect is. Het moet natuurlijk wel matchen met je haarkleur. Veel om op te noemen dus! Toch blijft het lastig om de perfecte wenkbrauwen te creëren. Gelukkig hebben wij een paar wenkbrauw tips die je waarschijnlijk nog helemaal niet kent! Probeer ze snel uit!

DIY serum
Soms heb je zo fanatiek geplukt aan je wenkbrauwen dat er bijna niks van is overgebleven. Gelukkig kun je dan een serum gebruiken en dit hoeft helemaal niet duur te zijn, want je kan het gewoon zelf maken! Maak een mix van castor olie, vitamine E en argan olie. Doe voor je gaat slapen wat van het serum op je wenkbrauwen en binnen een paar weken zul je echt verschil zien! Zo heb je binnen no time net zulke wenkies als Cara Delevingne.

De goede volgorde
Volgorde is heel belangrijk bij het verzorgen van je wenkbrauwen. Het is namelijk belangrijk om eerst je wenkbrauwen op te vullen met wenkbrauwpoeder- en potlood zodat je een goed beeld heb van je wenkbrauwen. Ga daarna pas aan de slag met een pincet om de overige haartjes te verwijderen. Zit alles op z’n plek? Gebruik dan wat lippenbalsem zodat het mooi blijft zitten!

De perfecte kleur
De perfecte kleur wenkbrauwpotlood- of poeder is vaak niet in een penceel of potje te vinden. Om de goede kleur te krijgen, is het een kwestie van mengen. Zoek kleuren die overeen komen met jouw wenkbrauwen en mix deze met elkaar. Voila!

Read next…
Check hier onze au natural make-up look!
> Wenkbrauwen à la Cara Delevingne creëer je zo
Door deze make-up tips lijk je gelijk wakker

Source: Negin Mirsalehi

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites