Dit moet je gebruiken in plaats van shampoo!

Shampoo, move over!

Tegenwoordig zijn steeds meer mensen zich bewust van alle ingrediënten in shampoos en wat deze doen voor je haar. In veel shampoos zit namelijk sodium lauryl sufate wat niet goed is voor je hoofdhuid en haar. Veel bloggers zijn op dit moment in de weer met allerlei soorten shampoos, maar op dit moment zijn ze lyrisch over iets nieuws, namelijk de cleaning crème van Michael Gordon.

Deze cleaning crème is eigenlijk een shampoo en conditioner in één. Michael Gordon claimt dat dit product zorgt voor gezonder, dikker, zachter en sterker haar. Wat willen we nog meer? Precies. Als je gaat douchen, moet je erop letten dat je je haar niet te heet wast. Het zal misschien in het begin raar zijn om met deze cleaning crème je haar te wassen, want het schuimt helemaal niet.

Na gebruik zal je zien dat je je haar niet zo vaak hoeft te wassen als voorheen. Daarnaast voelt je haar veel gezonder aan. Het product is even een investering (€40), maar het gaat maanden mee aangezien je haar niet elke dag gewassen hoeft te worden.

nieuwe_shampoo
Shop de producten HIER

READ NEXT:
DIY: Droogshampoo maken
Tips voor voller en dikker haar terwijl je slaapt
Het haarproduct dat iedereen nodig heeft!

Source: All saints

tagged in nieuwe shampoo
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites