Dit is het nieuwe contouring!

Je hebt er geen make-up voor nodig!

Om de make-up trend contouring kan je niet meer heen. En ben je blij dat je eindelijk het contouring onder de knie hebt, mag je weer gaan oefenen voor something new! Waar contouring veel werk kost, om elke ochtend je gezicht in te kleuren, en ’s avonds weer je make-up eraf moet halen, is tontouring wel een beetje tricky maar het kost wel minder tijd!

Tontouring is dus het nieuwe contouring volgens de Britse Marissa Carter, eigenaresse van Cocoa Brown Tan. Zij heeft deze trend de wereld in geholpen en het is volgens haar een makkelijkere en snellere manier dan het ‘normale’ shapen. In plaats van elke dag in de weer zijn met contour paletten, doe je het een keer in de week hetzelfde, maar dan met zelfbruiner. Maar hoe moet het dan precies?

Nou, je doet het zo: je brengt eerst een licht laagje zelfbruiner aan over je hele gezicht, en vervolgens een donkere zelfbruiner op de bovenkant van je voorhoofd, onder je jukbeenderen en langs haar neus. Hoe je normaal je gezicht ook contourt. Het handigste hiervan is dat het een week blijft zitten, en je dus veel tijd en werk scheelt. Maar durf jij dit aan?

Source: Beauty.birchbox

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites