Dit is waarom je regelmatig naar de kapper moet gaan!

Plan die kappersafspraak maar alvast in!

Kijk jij ook altijd zo op tegen je kappersbezoek op je vrije zaterdag? Eerst dat stuk fietsen, dan nog een kwartier wachten met een roddelblad op je schoot en dan ben je eindelijk aan de beurt. Je probeert niet te denken aan die ene keer dat je kapster je haar helemaal verpestte… Gelukkig hebben wij hier een paar oplossingen voor gevonden! Daarom snappen we ook wel een beetje waarom je het steeds uitstelt. Maar het is echt belangrijk om regelmatig naar de kapper te gaan! Lees hieronder waarom.

Vooral in de winter is het belangrijk om regelmatig naar de kapper te gaan. Door het koude weer zijn we namelijk gauw geneigd om de verwarming aan te zetten. Hartstikke lekker natuurlijk, maar niet echt goed voor je haar (en huid). Dit zorgt er namelijk voor dat je haar droog wordt en dat je punten slijten (en wat dacht je van statisch haar, vervelend!). Laat in de winter daarom om de twee maanden je punten bij knippen.

In twee weken tijd op Ibiza is je haar in rap tempo veranderd. Door de zon is het uitgedroogd en het chloor uit het zwembad doet je haar ook niet veel goeds. Je zult zien dat je haar ook lichter is geworden door de zon. Dit geldt voornamelijk voor blondines, maar je ziet het ook bij brunettes. Het is daarom goed om na je vakantie gelijk een afspraak in te plannen. Ga dus niet voor de vakantie naar de kapper. Je hebt dan wel een mooie haircut op je vakantie, maar het zou zonde zijn als je na drie weken weer naar de kapper moet omdat je haar zo beschadigd is door de zon, toch? Inplannen dus!

En hé, het is natuurlijk geen goed teken dat je de gezichten van de kappers niet meer weet. Dit geeft gelijk aan dat je al té lang niet bent geweest. Dus plan snel die afspraak in en je zult zien dat je als een blij ei de zaak verlaat. ‘Was ik maar eerder gegaan’, is dan ook een zin die wij vaak uitspreken na ons kappersbezoekje. Herkenbaar?

Source: Lauren Conrad

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites