Dit kapsel staat echt iedereen!

Ja, ook jou!

Ben je echt helemaal uitgekeken op je huidige kapsel, maar vind je het eng om eens voor iets totaal anders te gaan? Je haar is zeer bepalend voor je uiterlijk, dus dat is een hele logische gedachte. Het is dan ook niet zonder reden dat we weken voor ons bezoek aan de kapper hele inspiratieborden samenstellen en celebs met de meest perfecte kapsels doodstalken.

Daarom sprongen we een gat in de lucht toen we de hairdo tegen kwamen die echt iedereen goed staat: namelijk de lange bob, ook wel ‘lob’. Dik haar, dun haar, stijl haar of krullen, het maakt allemaal niet uit. Dit kapsel staat iedereen. Het kapsel is nonchalant en door de losse lokken kan het een rond, hoekig of breed gezicht verzachten. En de komende lente én zomer komt de haartrend helemaal terug. Wij vertellen je waarom je nu een afspraak bij de kapper wilt plannen voor en lange bob.

Waarom de lange bob?

De lange bob is erg geschikt voor vrouwen met halflang haar. Maar ook als je lang haar hebt en je lengte graag wilt behouden, is de lob perfect. Je kapsel is namelijk echt even anders maar je haar blijft halflang tot lang. De lob valt namelijk meestal op de schouders maar kan er ook iets overheen vallen. Je kunt je haar dus gewoon nog in een staart of een knot dragen. Ook is de lange bob gemakkelijker te stylen dan de kortere versie.

How to style?

Breng wat slag aan door je krultang te gebruiken. Pak je stijltang erbij voor een classy look en maak beach waves om je kapsel nonchalanter te maken. Voor een nonchalante look haal je de föhn door je haar. Je kunt er dus echt alle kanten mee op, en hij staat nog goed ook. Dat wil je toch?

Ben je nog op zoek naar een nieuwe haarkleur?
> 5 haarkleurtrends die GROOTS worden dit jaar

Op deze manier kun je je kapsel ook makkelijk veranderen:
> Dit is de makkelijkste manier om je haar compleet te veranderen

Heb je dun haar? Dan zijn dit ook goede kapsels voor jou:
> Dit zijn de beste kapsels voor dun haar

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites