Dit zegt de kleur van je favoriete lipstick over jou

We zijn benieuwd of het klopt!

Je draagt meestal een lipstick die je outfit matcht. Maar diep van binnen hebben we allemaal één kleur die eigenlijk altijd onze favoriet blijft. Deze kleur lipstick kan veel zeggen over je persoonlijkheid. Volgens onderzoeken is lipstick niet gewoon zomaar een cosmetisch product, het is iets waarmee je je expressie, attitude en je persoonlijkheid uit.

Fel rood
Je bent een liefhebber van vintage kleding en je gaat graag naar markten waar ze dat verkopen. Je bent zo iemand die het idee heeft dat ze eigenlijk in een ander tijdperk geboren had moeten zijn. In dit geval de 20’s, de 60’s, of eigenlijk ieder tijdperk behalve de 80’s. Je vindt ouderwetse dingen super interessant. Je bent iemand vol passie en bent super sociaal.

Fel roze
Jij bent super vrolijk, vriendelijk en warm. Je hebt totaal geen moeite met het maken van vrienden. Het maakt niet uit wat je moet doen, je geeft je altijd 100% en blijft altijd vol passie tot je project is uitgevoerd. Dit geldt eigenlijk voor alles, of het nu een nieuwe baan, een marathon lopen of een binge watch weekend is.

Berry
Jij bent de fashionista van je vriendinnengroep. Ze komen altijd naar jou voor modeadvies. Je doet veel dingen op instinct en bent goed in het vertellen van de waarheid aan je vriendinnen zonder ze te kwetsen. Je neemt risico’s en bent geen persoon dat er maar bij staat en ernaar kijkt. 

Pruim
Jij bent bold en een durfal. Je stijl is anders dan dat van anderen. Je weet precies wat je wanneer moet dragen. Je hebt een goede smaak in muziek, vrienden komen dan ook naar jou toe als ze daar advies bij nodig hebben.

Violet
Jij bent kalm en stabiel, wat jou een fijn persoon maakt om mee te praten in tijden van crisis. Deze kwaliteiten zijn ook super handig op werk. Je bent easy going maar als de situatie erom vraagt kun je best fel zijn, helemaal als het gaat om je familie en vrienden.

Koraal
Jij bent een minnaar en geen vechter. Je bent gek op het milieu en doet er dan ook alles aan om het milieu niet te bevuilen. Je gaat overal het liefste heen met de fiets. Jouw ideale weekend bestaat uit een picknick op het strand met je beste vrienden. Als er iets is waar je gek op bent, dan is het ijs!

Zacht roze
Je had in je tienerjaren nog knuffels, maar dat maakt je niet kinderachtig. Je bent zelf juist volwassener dan anderen van jouw leeftijd. Dit is omdat je veel empathie voor ze hebt en omdat je ambitieus bent. Als je in een relatie bent geef je alles wat je hebt en geloof je er helemaal in. Horror films kijk je niet. Het is zelfs zo dat je in een pretpark liever een suikerspin eet dan dat je in die ene achtbaan gaat.

Nude
Als iemand een warme troostende knuffel nodig heeft dan weten ze waar ze heen moeten gaan. Je bent best verlegen, en mensen begrijpen die kant van je soms niet. Maar als je jezelf eenmaal open stelt worden mensen verliefd op je persoonlijkheid. Je bent super lief en aardig en je doel is om vrolijkheid om je heen te verspreiden.

READ NEXT:
Zo zit je lipstick al-tijd perfect
Quiz: Zo vind je jouw signature red lip
Zo vind je de perfecte lipstick voor jouw huidskleur

Source: Loulou

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites