Dit zegt de vorm van je wenkbrauwen over je persoonlijkheid

Wait, what?

Ze zeggen dat je een boek niet op z’n kaft kunt beoordelen, maar dat doet gezichtslezer Jean Haner juist wel. Een soort van dan.. Haner, die getrouwd is met een Chinese man, heeft zijn traditionele principes overgenomen. Zo heeft ze geleerd hoe ze iemand’s persoonlijkheid kan bepalen door middel van het kijken naar een uiterlijk. Deze oude Chinese tradities reflecteren een persoon’s innerlijke persoonlijkheid: hoe ze denken, zich voelen en hoe ze zich gedragen. Ja het is echt waar, door het bestuderen van de kleinste karakteristieke trekjes van iemand’s gezicht, kan Haner vertellen of je bijvoorbeeld impulsief of juist perfectionistisch bent. En al helemaal door middel van je wenkbrauwen kan Haner dit goed beoordelen. Lees hieronder wat de vorm van je wenkbrauwen over jouw persoonlijkheid zegt.

Ronde wenkbrauwen
Als iemand ronde wenkbrauwen heeft dan is dit een teken dat diegene erg vriendelijk is en dat ze altijd aan andere mensen denken. Wanneer deze mensen een beslissing gaan maken, is dat gebaseerd op wat zij en andere mensen willen zodat iedereen tevreden is.

Rechte wenkbrauwen
Als iemands wenkbrauwen in een rechte lijn groeien dan is dit meestal een persoon die van logica houdt. Ze hechten daar veel waarde aan en denken over alles 2 keer na voordat ze het uitvoeren. Deze mensen zijn zeker niet impulsief.

Lange wenkbrauwen
Mensen die lange wenbrauwen hebben zijn meestal het type mensen met veel vrienden. Hier is een reden voor: Deze mensen zijn emotioneel meestal sterk, dus ze kunnen met alle drama van hun vrienden dealen zonder dat ze daarbij bezwijken.

Korte wenkbrauwen
Mensen met korte wenkbrauwen houden niet van drama. Ze hebben meestal maar een paar hechte vriendschappen. Ze worden niet aangetrokken tot het helpen van andere mensen.

Volle wenkbrauwen
Als iemand volle, dikke wenkbrauwen heeft dan kan dit veel zeggen over dit persoon. Ze nemen makkelijk moeilijke beslissingen, ze zijn zelfverzekerd en weten zeker dat ze de wereld aankunnen. Het zijn mensen die houden van logica en vaak slim zijn. Ook houden ze van sportieve activiteiten.

Diagonale wenkbrauwen
Des te harder de hoek, des te extremer jouw emoties zijn en hoe heftiger jij reageert. Als je geboren bent met een bepaalde hoek in je wenkbrauw dan is dat prima. Maar als je zelf een bepaalde hoek creëert dan kan dit een soort van tegen je natuur ingaan. Op deze manier kan je persoonlijkheid veranderen en daardoor kun je het moeilijk hebben met het maken van belangrijke beslissingen.

Dunne wenkbrauwen
Mensen die dunne wenkbrauwen hebben (ook als je begonnen bent met natuurlijke dikke wenkbrauwen maar ze dun zijn geworden door epileren, waxen etc), zijn gevoelig in hun zelfvertrouwen. De fijne kant van het verhaal is dat je niet opdringerig of agressief bent.

Koningin’s wenkbrauwen
Dit zijn wenkbrauwen die, wanneer je naar dat persoon’s gezicht kijkt, erg hoog op het gezicht zitten. In het gezichtslezen van chinezen worden deze ‘Koningin’s wenkbrauwen’ genoemd. Het is een teken dat diegene een uitermate goede smaak heeft. Dit in kledingstijl en make-up. Deze mensen zijn meestal wel erg perfectionistisch. Ze hebben vaak moeite met het nemen van beslissingen, omdat er in hun hoofd maar één goede beslissing is.

Wenkbrauwen met een hoog punt
Mensen met hoge, puntige wenkbrauwen maken keuzes gebaseerd op hun emoties. Ze maken deze keuzes dan ook snel. Ze hebben een hoog reactievermogen, dus als er iets is waar ze over moeten beslissen is de klus snel geklaard. De keuzes zijn vaak niet gebaseerd op logica.

READ NEXT:
Beyonce’s brow artist deelt zijn geheimen
Beautytips die veel tijd schelen
Dit is dé wenkbrauwtrend van 2016!

Source: Vogue

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites