Dit zijn dé 8 concealer hacks!

Handig om te weten!

Zie jij nog niet in waarom concealer echt een must is? Nou, waarschijnlijk gaat je mening veranderen als je deze 8 concealer hacks hebt gelezen! Je kunt concealer namelijk voor zoveel meer dingen gebruiken dan alleen camoufleren. Het zal je verbazen!

1. Concealer als laatst
Voor het mooiste resultaat kan je het beste eindigen met een concealer. Dit doe je dus nadat jij je primer, foundation en oogschaduw hebt aangebracht. Zo kan je eventuele oneffenheden nog even wegwerken.

2. Geen maanvorm maar een driehoek
We zijn snel geneigd om concealer onder onze ogen aan te brengen in de vorm van een boog. Maar je kunt het beste kiezen voor een driehoek waarbij de punt naar beneden wijst. Zo krijg je een mooier effect en trekt de concealer beter in de huid.

3. Als basis voor oogschaduw
Om ervoor te zorgen dat je oogschaduw de hele dag goed blijft zitten, kan je concealer gebruiken als basis. Heel handig als je primer op is!

4. Puistje wegwerken
Heb je last van een puistje en kom je er maar niet van af dan hebben wij dé oplossing! Je kan namelijk het beste eerst je puistje camoufleren met een groene concealer voordat je met een huidskleurige stick aan de gang gaat. Hierna zal niemand je oneffenheden zien!

5. Omlijning lipstick
Om je lippen te benadrukken, kun je het beste je lippen eerst omlijnen met concealer. Naast dat je op deze manier een mooie vorm creëert, zal je lipstick minder snel afgeven. Handig tijdens een etentje!

6. Wenkbrauwen accentueren
Wil jij je wenkbrauwen laten opvallen? Omlijn de punten dan met een concealer. Gebruik hiervoor een lichtere tint en blend het mooi uit. Zo krijgen je wenkbrauwen mooie strakke lijnen.

7. Perfecte cat eye
Concealer kan ook heel handig zijn bij het afwerken van een cat eye. Als je niet helemaal tevreden bent over het lijntje, kan je dit mooi bijwerken met je concealer. Gebruik hiervoor een dunne kwast.

8. Vollere lippen
Wanneer je een concealer met een deppende beweging aanbrengt over het midden van je lippen, wanneer je lipstick op hebt, creëer je optisch vollere lippen. Tip van de week!

READ NEXT:
Concealer, wat is het? En wat kun je ermee?
Een au natural make-up look
Dit is hoe lang je make-up kunt bewaren!

Source: Viva Luxury

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites