Dit zorgt voor een stralende huid en volumineus haar!

Pop that champagne!

Hint: Het is wél alcohol, maar geen bier.

Wetenschappers vonden recent uit dat champagne kan helpen bij geheugenverlies. Wij klagen niet, want wie houdt er niet van een glaasje of champagne? Maar dat is niet alles, er zitten namelijk nog meer voordelen aan het welbekende drankje. Geloof het of niet, maar het kan zorgen voor een stralende huid en volumineus haar. Hoe je dat bereikt? Wij leggen het je uit.

Homemade toner
Je kunt champagne gebruiken als toner voor je huid. Het is minder agressief dan sommige toners die je bij de drogisterij kunt kopen. De druif, vitamine E en vitamine C in de champagne zorgen voor clear skin. Dip een wattenschijfje in de champagne en wrijf hiermee over je huid. Let er wel op dat je dit niet meer dan 2 tot 3 keer per week doet.

Volume haarspray
Neem één deel champagne en één deel warm water. Spray dit op droog haar. Door de bubbels in de champagne krijg je meer volume en je haar wordt er ook nog eens super glanzend van. Coupe ik-kom-net-van-de-kapper anyone?

DIY klei masker
Mix je favoriete klei-masker met ¼ kopje champagne. Grote kans dat dit masker je puistjes als sneeuw voor de zon laat verdwijnen. Welkom glad modellen huidje.

Bubbelbad
Gebruik een scheutje champagne in je bad. De champagne heeft een exfoliërende werking en dat zorgt ervoor dat je dode huidcellen verdwijnen. Zo stap je met een súper gladde huid uit bad. 

READ NEXT:
Wow, dit is echt een multifunctioneel product!
Zo krijg je een gezonde en stralende huid!
Dit is beter voor je haar!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites