Door deze make-upfouten lijken je ogen kleiner!

Vanaf nu maak je deze fouten nooit meer!

Grote bambi-ogen? Graag zelfs! En ook al zijn we niet allemaal gezegend met grote kijkers… make-up kan een hoop wonderen verrichten (we couldn’t live without). Maar als je het verkeerd aanpakt kan make-up er ook voor zorgen dat je ogen juist kleiner lijken. En dat is niet de bedoeling, right? Daarom hebben we alle ‘fouten’ voor je op een rijtje gezet.

Door deze make-upfouten lijken je ogen kleiner

Zwart oogpotlood op je waterlijn

Hoewel het bij velen tot de standaard make-uproutine behoort, kun je dit zwarte lijntje beter achterwege laten, je ogen lijken daardoor een stuk kleiner. Kies liever voor wit oogpotlood, dit maakt je oogopslag juist groter!

Je wimpers niet krullen

Zodra je wimpers gekruld zijn heb je direct een grotere oogopslag. Doe je dit niet, dan gebeurt dus het omgekeerde. Geen wimperkruller in huis? Niet getreurd! Het kan namelijk ook heel makkelijk zonder, de truc lees je hier.

De verkeerde kleur oogschaduw

Een verkeerde kleur kan er ook voor zorgen dat je ogen een stuk kleiner lijken, en deze make-up past het beste bij jouw oogvorm.

Geen concealer gebruiken

Heb je last van donkere kringen onder je ogen? Je vermoeide kijkers zullen waarschijnlijk al een stuk kleiner zijn, en je wallen doen er nog een schepje bij bovenop (help!). Geen concealer gebruiken is in dit geval een absolute no go (en wist je dat je daar ook rode lippenstift voor kunt gebruiken?).

Source: Makeup.com | Gary Pepper

P.S. Welke make-upfouten maak jij vaak?

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites