Door deze trick lijken je tanden witter

Smiiiiiile!

Heb je een last-minute etentje met vrienden of een romantische date gepland staan? Dan bestaat de kans dat je niet meer in de gelegenheid bent om je tanden te poetsen. Je wilt dan natuurlijk niet met een onschoon-ogend gebit aankomen. Om binnen no-time wittere tanden te krijgen, kun je dit het beste doen.

1. Kies een lipstick met blauwe ondertoon
Lipsticks met blauwe ondertoon zullen jouw tanden witter laten lijken. De beste keuze die je kunt maken is een donkerrode variant. 

2. Een golden bronzer
Je bronzer kan je look maken of breken. De kleur van je bronzer heeft invloed op je kleur tanden. Als je kiest voor een té oranje bronzer, zullen je tanden geler lijken. Als je voor een lichte of gouden brozer kiest, zullen jouw tanden een instant white-boost krijgen. Handy!

3. Eye-catcher
Net als lipsticks met blauwtinten, zal een oogschaduw met blauwtinten je tanden ook witter laten lijken. Nu horen we je denken: dus de kleur van mijn oogschaduw bepaald of ik wittere tanden heb? Ja. Kies in de winter voor een paarse-, blauwe- of zilveren oogschaduw en voor een groene- of turquoise kleur in de lente. 

4. Concealer
We hebben het bij een aantal beautyhacks al genoemd, maar door concealer aan te brengen rondom je lippen kun je je lippen highlighten. Door vervolgens ook nog een lipstick met blauwe ondertoon te kiezen, zullen jouw tanden bijna licht geven. Grapje hoor, dat doen ze natuurlijk niet.

5. Droge lippen
Het maakt niet uit hoe wit je tanden zijn, droge lippen are killing the vibe. Poets je tanden en was je tandenborstel daarna met warm water. Geef je lippen een massage met je tandenborstel en doe er daarna een verzorgende en herstellende balsem overheen. Zorg dat deze goed ingetrokken is voordat je lipstick aanbrengt. 

READ NEXT:
Beautytips die veel tijd schelen
Heb jij deze beauty items in je tas zitten?
Wat we van Aziatische beautytrends kunnen leren

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites