Wat moet je doen als je dun haar hebt?

Dit zijn de tips!

Ben jij niet zo gezegend met een volle bos haar? Maar is jouw haar dun en lastig in model te krijgen? Maak dan gebruik van de volgende tips!

1. Wassen
Probeer je haar niet te vaak te wassen. Twee keer per week is meer dan genoeg. Je kunt ook gebruik maken van volume shampoo. Dit zorgt ervoor dat het net iets voller wordt en dat je haren niet slap gaat hangen.

2. Volumineuze producten
Zorg dat je de juiste producten gebruikt. Gebruik na het wassen als basisproduct een spray waar zout in zit. Hierdoor voelt je haar dikker en ziet het er minder dof uit.

3. Föhnen
Je kunt je haar drogen aan de lucht of met de föhn. Als je dit doet, zorg dan dat je je hoofd voorover hangt en föhn het pluk voor pluk met een ronde borstel zodat het de haarwortel omhoog trekt.

4. Kapper
Een kapper kan verschillende dingen doen om je haar wat voller te laten lijken. Zoals laagjes knippen. Highlights en lowlights kunnen daar ook voor zorgen.

5. Vals spelen
Natuurlijk kun je ook gaan voor extensions. Let wel goed op dat je investeert in goede extensions, het kan er heel goed uitzien maar soms ook niet!

READ NEXT
Deze haartrend is weer helemaal terug
Once and for all: groeit haar sneller als je het knipt?
> Doe dit ALTIJD met je haar voordat je gaat zwemmen

Photo credit: oneinspiredsoul

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites