Door deze gewoontes wordt je haar steeds dunner

In de herfst krijgen we allemaal weer last van haaruitval. Dit kan bij sommige zo erg zijn dat hun haar er dunner van wordt. Waardoor dit precies komt zit hem in de dingen die je bijna dagelijks doet. Wil jij dus voorkomen dat je haar dit seizoen sneller uitvalt? Vermijd dan deze gewoontes:

Stress

Dit is natuurlijk nooit goed voor je. Naast veel andere kwalen zorgt stress helaas ook voor haaruitval. Vergeet dus niet om jezelf rust te geven op dagen dat het nodig is. Dit kan je natuurlijk doen door een lekker bad te nemen met een masker.

Te heet douchen

Als je dit af en toe doet is het geen probleem. Maar als je keer op keer te heet doucht, breekt je haar sneller af en kan het zelfs gaan uitvallen. Dit is misschien ook de reden dat jij zo vaak losse haren in je handen hebt tijdens het wassen.

Je bent wat je eet

Deze zin ken je natuurlijk allang. Je moet natuurlijk altijd opletten met wat je allemaal eet. Een gezond eetpatroon met de juiste vitamines is belangrijk. Als je namelijk bepaalde vitamines tekort komt, kan ook hierdoor je haar uitvallen. Zorg er dus voor dat je genoeg vitamine D en ijzer binnenkrijgt. Dit zorgt ervoor dat je haar sterker wordt.

Je haar in een strakke hairdo

Als je je haar in een strakke knot of staart doet,  kan het moeilijk ademen en breekt je haar sneller af. Het kan er helaas ook voor zorgen dat je haar sneller uitvalt. Om dit te voorkomen is het belangrijk om je haar los te dragen wanneer het mogelijk is. Zo kan je haar namelijk weer herstellen. Doe dus ook nooit je haar in een knot als je gaat slapen, maar altijd los of in een losse vlecht/staart.

Nat haar

Je natte haren verkeerd behandelen, kan ook voor veel schade zorgen. Je kan je haar al af breken door het verkeerd met een handdoek te drogen. Wil jij weten wat je allemaal niet met nat haar mag doen? Klik dan snel hier.

Wil jij er voor zorgen dat je haar dikker lijkt?
Zo fake jij dikker haar.

Geen idee welk kapsel jij kan hebben met dun haar?
4 haarstijlen voor dun haar

 

PHOTO CREDITS: HARPERANDHARLEY

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites